- Poruka
- 121.996
Zato sto je sporoOtkud znas da je u mukama?
Cvijece vene...to mu je zanat...![]()
De si ti videla da spora smrt valja
Bolje to odma preseci, capnes i cao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je sporoOtkud znas da je u mukama?
Cvijece vene...to mu je zanat...![]()
Isto, ceo zivot ne volimJel samo ja ne volim cveće?Ni saksijsko, ni rezano, nikakvo. To su mi najgluplje potrošene pare ikada.
Isto, nikad mi nije zao da kupim buket cveća bas mi nekako neka milina oko srca kad imam buket u vazi...E jbg ja volim buket u vazi
To tako da toplinu domu
Nemam uvek ali bih volela da se setim cesce da kupim
i ja isto. doduse nikad mi ne uginu, pazim ihJa volim sobnr biljke
Bijelo go.vno kažeš, čišćenje snega kažeš, pa što ne kažeš, ima nas još![]()
![]()

auf, deluje impresivno.Nemojmo počinjati, 3x odjutros sam čistila po min 20cm snega s auta.
Ovo je u fjordu, more je na 50m odatle al se malo ne vidi
Pogledajte prilog 1307015

Odakle ti u Norveskoj? Ocu i ja.iz Norveske, hvala!

I ja hocu, zato i pratim sta zena piseOdakle ti u Norveskoj? Ocu i ja.![]()

pa sta ti je radila?Bila kod moje zubarke da mi sredi desni
Sad sam ko drakula krvavog osmeha![]()
)))fotoBila kod moje zubarke da mi sredi desni
Sad sam ko drakula krvavog osmeha![]()
)Ma ona moja situacija sa sjebanom koskom u donjoj vilici... Upaljuju mi se desni tu jer su sjebani, pa mi moja zubarka to odrzava u zivotu... To dok ne stavim vestacku kost i implant bice tako... Sto ce se desiti kad se udam bogatopa sta ti je radila?
jedi limuna i narandze)))

Zato sto je pored prozora, na svetlu.i ja isto. doduse nikad mi ne uginu, pazim ih
Pogledajte prilog 1306922
ovo je uzgojeno u ormaru koji je dubok 30-40cm, sa cfl sijalicama, jednostavno, ide me to, osjecam biljke, ali samo one koje volim heheZato sto je pored prozora, na svetlu.
Doduse, i pored grejnog tela.
Ko zna, mozda mu pustas i adekvatnu muziku.
800 evra implant + krunicaMa ona moja situacija sa sjebanom koskom u donjoj vilici... Upaljuju mi se desni tu jer su sjebani, pa mi moja zubarka to odrzava u zivotu... To dok ne stavim vestacku kost i implant bice tako... Sto ce se desiti kad se udam bogato![]()