Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Mozda i da stavim knjigu ispod jastuka i prolaz zagarantovanTo ti se samo cini
Pusti da ti se slegne i prenoci i slozice se mnoge kockice za test![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda i da stavim knjigu ispod jastuka i prolaz zagarantovanTo ti se samo cini
Pusti da ti se slegne i prenoci i slozice se mnoge kockice za test![]()

Struja je već poskupela 1.1.2023. Možda misliš na vodu koja će poskupeti preko Infostana od 1.2?Od 1 već.februara poskuplje struja u Srb al ne toliko drastično.
Pa probaj sta ti teskoMozda i da stavim knjigu ispod jastuka i prolaz zagarantovan![]()
ja sam imala odmor iz paklaJe.bo slobodan dan
Ceo dan za stolom pišem sastave a ni dalje pojma nemam![]()
Ajde ajde imas sira i kobasica makarja sam imala odmor iz pakla
prakticno sam radila veci dio odmora, ali moralo je tako
karma, sta li je![]()
+ me oftamolog danas utjesioAjde ajde imas sira i kobasica makar

Uvijek se umorim ali mi ne smeta, ostavim dva dana da se odmorim i spremim za posao.Mi se vratili pre nedelju dana i vise sam se umorila nego odmorila, ali baš nam je bilo lepo![]()
Čim smo se vratili, ja napravila raspored ko kad kome dolazi i pokupovala karte
Pokriveni smo do maja![]()
), a sestra moja dala otkaz u školi i sad sve nešto mislim da će oni možda i pre Tакође и све најбоље.Srećna vam pravoslavna nova godina⚘️
Ovo se meni cesto desi. Ostane dioptrija ista, a ja mislim otisla...umor, sociva, previse vestackog svetla...(postajem ista svoja baba, kad ocisti musave cvike-progleda)pa meni se ni dioptrija nije promijenila
i ne treba mi jos ni za citanje
nego sam koza sto sam predugo odlagala novi par sociva
iz ciste lijenosti
ma meni su se sjebala sociva, a nisam imala vremena kao da oh odem promijenitiOvo se meni cesto desi. Ostane dioptrija ista, a ja mislim otisla...umor, sociva, previse vestackog svetla...(postajem ista svoja baba, kad ocisti musave cvike-progleda)
U zadnje vreme radim vezbe za oci, one obicne levo-desno, dijagonala, krug, blizu-daleko...bas razbistre vid, samo nikako da ih uvedem kao dnevnu rutinu. Drugarica mi tupi godinama, njoj su bas pomogle.
Ne znam koja nosis sociva, ja obicna meka, ali primetim da su sve gora. Def.se brze "ofucaju", nego pre 10-15 god., tad su bila kvalitetnija, cini mi se. To mi je i dr potvrdio, da su ih poboljsali, ali i pokvarili, kao ne moze sve...ma meni su se sjebala sociva, a nisam imala vremena kao da oh odem promijeniti
mislim, imala sam, al to je procedura...i kaze mi dr da zapravo ok vidim, samo su izgrebana pa mi prave problem
ono sto je dobro jeste da sam i ostale preglede odradila tipa za keratokonus
ja duboko uvjerena da ga imam
nema ga ni u naznakama
nosim polutvrdaNe znam koja nosis sociva, ja obicna meka, ali primetim da su sve gora. Def.se brze "ofucaju", nego pre 10-15 god., tad su bila kvalitetnija, cini mi se. To mi je i dr potvrdio, da su ih poboljsali, ali i pokvarili, kao ne moze sve...
Super za ostalo, olaksanje. (Keratokonus je nasledno? Kroz maglu mi ostalo da pogadja mladje i ko vec ima u porodici. Moj dr tvrdi da se pre ucilo ko ima preko -2, nece dobiti +, nesto jako mala verovatnoca...a sad kao dobar dan, svih kombinacija)
Ja isto ta nosim. Sad sam na njih dodala naočare za čitanje.nosim polutvrda
jer mi ona drze cilindre pod kontrolom
kad sam probala meka cilindri su mi porasli
zbog tog naglog skoka cilindara su i sumnjali na keratokonus, al kaze dr on se vidi tek kad vec dobro odmakne, osim ovim novim aparatima
tako da smo taj pregled jucer odradili i kaze nema
al svejedno ako nemam problem s adaptacijom, a nemam
nema ni potrebe da prelazim na meka sociva
kojih btw sad imas zilion vrsta i dosta proizvodjaca
ma ja sam ovaj par umjesto godinu dana nosila tri godineJa isto ta nosim. Sad sam na njih dodala naočare za čitanje.
Pomažu mi one tabletice da ih održavam. Meni zna biti problem kad mi je tečnost duže od mjesec otvorena, ne bude više efikasna.