Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Pošto nam je vrlo poseban povod, 20 godina braka, odosmo na Maldive
Sa sve decom![]()
![]()

Jao blago vama. Gde idete na koje ostrvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto nam je vrlo poseban povod, 20 godina braka, odosmo na Maldive
Sa sve decom![]()
![]()
Šteta... Moj badža ženi sina za dve nedelje, gastarbajterska svadba, selo Trnjane kod Požarevca, 600 zvanica, pevaju Rada Manojlović i Dinča... mogo sam da ti nabacim tezgu, da se unerediš od para!Ja ne
To rade frilenseri sa strane, ta me seljanija ne zanima
Ja radim studisku fotografiju svega (proizvodi, ljudi itd), stok... i po neke terene kod klijenata ili kad su kongresi recimo...
Sun Island
Jao blago vama. Gde idete na koje ostrvo?
Nemoj dva puta da kažeš zatrpacu temuČekamo slike.![]()
Trpaj. I ja bih da idem na takvo mjesto.Nemoj dva puta da kažeš zatrpacu temu![]()
zamlata@Metla na vestici
Pa čime se ti baviš, majke ti? Slikaš torte, igraš se s decom, dojiš mačiće... šta si ti po zanimanju?
Javljaj utiske i kaci slikeSun Island
Ne mogu da dočekam![]()
na kom si ostrvu bila prosli put?Javljaj utiske i kaci slike
Ja bas gledam gde bih mogla da idem u januaru. Kako si bukirala?
Maafushi ostrvona kom si ostrvu bila prosli put?
Karte sama, a smeštaj i prevoz između ostrva preko agencije, ali ne klasične agencije. Pisaću ti u ppJavljaj utiske i kaci slike
Ja bas gledam gde bih mogla da idem u januaru. Kako si bukirala?
Od takve tezge bih se usrrala, ali mentalnoŠteta... Moj badža ženi sina za dve nedelje, gastarbajterska svadba, selo Trnjane kod Požarevca, 600 zvanica, pevaju Rada Manojlović i Dinča... mogo sam da ti nabacim tezgu, da se unerediš od para!
kad gog ti se spava-spavajMalo dremnula, pa sipnula malo rucka da jos malo jedem, sad mi se jos spava![]()
Uglavnom izbegavam da spavam danju, onda ne mogu da zaspim noću, ali danas me sustigao umor, za malo da mi izgori rucak.kad gog ti se spava-spavaj
Pa nekoliko takih userravanja i kupiš si apartman na Zlatiboru!Od takve tezge bih se usrrala, ali mentalno![]()
Kad se to ne prodaje po forumu za trač partije.Jutros me sretne onaj komšija što prodaje vrcaljku za med, pita me jel se interesovao neko na forumu? A meni neprijatno, ne znam šta da mu kažem... pa reko interesovala se jedna gospodja... rekla je da će da razmisli, i tako... prosto nisam imao srca da mu kažem da niko nije pitao..![]()
Ja mnogo volim kučići, ali samo oni malecki do 5 kila, od oni veliki me stra'Danas ja narucila neko meso iz restorana i krenula sa lejom
Elem posto ne mogu unutra sa njom zamolim dva decka koja su ulazila da samo dozovu konobaricu da zamole da izadje ispred
Kaze meni jedna od njih - ma dajte meni psa, vi udjite-
Ja reko nema sanse, nije ona citava, msm ima traumu, lose reaguje na nepoznate
Kaze decko ma dajte mi je slobodno, imam i ja psa
I ja mu ostavim l, udjem unutra, kazem sebi ako ga pojede sam je kriv, upozorila sam ga
Gledam iz dalek kroz staklo krece da je pomazi, bukvalno se preznojavam na kasi i suzdrtavam se da izletim da mu kazem neee
a ona mu se u tom trenutku baca pod noge da je mazi
Izlazim a on je mazi sve u 16 i kaze - jesam li vam rekao-
Znaci doslo mi je da ga povedem kuci![]()
ma stavio je on, nego me zamolio kad sam ja već učlanjen u forum da pitam, pa eto.. ja reko da mu učinim, šta me košta...Kad se to ne prodaje po forumu za trač partije.
Nađi neki pčelarski forum ili stavi na kupujem prodajem.
Potpuno je razumem, ja nažalost imam to iskustvo i to ne sa jednom, već sa dve traumatične smrti članova porodice... ali nekako sam to prebrodio, možda mentalno malo "okrnjen" ali živ sam, guram nekako... teško je izboriti se sam sa takvim iskustvom ali zato postoje, psihoterapeuti, sveštenici, monasi... nisu svi psihoterapeuti isti, probaš kod jednog pa ako nema rezultata, odeš kod drugog... uglavnom, život je borba neprestana!Malo sam se smorila.
Drugarica je imala smrtni slucaj u porodici i ne moze to da prevazidje, pogotovo sto je citav tok bolesti bio traumatican i ona se u duha pretvorila.
Ode kod ljekara i posavjetuju je da imaju saradnike koji su bas specijalizovani za takve slucajeve. Tamo je upute na podrsku za onkoloske pacijente.
Ok, da li mislis da je to podrska koja ti treba?
Ma samo da moze da poprica sa nekim, jos su ovo psihijatri sa terapijskim iskustvom, mozda postoje neki mehanizmi koji mogu da pomognu.
Uglavno, paihijatar zakljuci kako nema tu pomoci i utjehe i dva dana provede slusajuci psihijatrijsko jadanje. Sad niti moze tu da zamijeni niti zeli negdje drugdje da ide.
A bas sam se ponadala da ce uspjeti da malo pomogne sebi.
Ali poslovi se razlikuju. Ja ako nesto zeznem, mozda me otpuste ali ne vrijedjam nikoga, ne igram se nicijim zivotom.Potpuno je razumem, ja nažalost imam to iskustvo i to ne sa jednom, već sa dve traumatične smrti članova porodice... ali nekako sam to prebrodio, možda mentalno malo "okrnjen" ali živ sam, guram nekako... teško je izboriti se sam sa takvim iskustvom ali zato postoje, psihoterapeuti, sveštenici, monasi... nisu svi psihoterapeuti isti, probaš kod jednog pa ako nema rezultata, odeš kod drugog... uglavnom, život je borba neprestana!