- Poruka
- 131.484
a mozda nisi ni svesna da su ti pomogli?Pa rekla sam da se mozda uspesno bave ozbiljnim bolestima i u to ne zalazim.
Meni nisu pomogli. Naprotiv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mozda nisi ni svesna da su ti pomogli?Pa rekla sam da se mozda uspesno bave ozbiljnim bolestima i u to ne zalazim.
Meni nisu pomogli. Naprotiv
zapravo je mislila na dermatologeBoze cru kako si lupila
Postoje ljudi sa teskim dijagnozama za koje je psihijatar kao za nekoga zubar
Dalje nekada i obicnom coveku, a ne samo paranoidnom sizofrenicsru, trebaju lekovi koje psiholog ne moze da prepise itd
Odakle vam tolike generalizacije nikada shvatiti necu
To već ima smislazapravo je mislila na dermatologe![]()
E pa necu sad da potvrdim pa opet drvlje i kamenje po menizapravo je mislila na dermatologe![]()
Paaaa, jesu mi pomogli. Nesvesno i nenamerno. Umalo da me ubiju sa lekovima, zavrslila na intenzivnoj u urgentnom... otpusna lista od 3 strane.. tako da sam od depresije izlecena borbom za goli zivot.a mozda nisi ni svesna da su ti pomogli?
Moje misljenje, iz licnog iskustva, je da su psihijatri najbeskorisnija profesija, kad je medicina u pitanju.
Mozda se uspesno bave ozbiljnim bolestima, tu ne zalazim, ali kao pomoc obicnom coveku u krizi, ne.
Cak sta vise, za izbegavanje, jer ce te navuci na lekove, bez pokusaja resavanja problema.
Psiholozi, kako koji, ali i tu je mrka kapa.
Paaaa, jesu mi pomogli. Nesvesno i nenamerno. Umalo da me ubiju sa lekovima, zavrslila na intenzivnoj u urgentnom... otpusna lista od 3 strane.. tako da sam od depresije izlecena borbom za goli zivot.
Bas kao u onom vicu... kad je Pirocanac resio da se obesi na vrbu iznad reke. Grana pukne, on upadne u vodu, krene da se davi, jedva se ziv izvuko. I onako mokar seo na obalu i kaze "Bem ti besenje, umal da se udavim"
![]()
Lupam ja, lupam... ko otvoren prozorLupi Cru i ostade živa.
Lupam ja, lupam... ko otvoren prozor
Pa ja nisam rekla da su svi isti, objasnila sam vec da ja nisam naisla na korisnog niti cula za takvog od drugih. I cela prica je pocela ... iz mog iskustva. A zaista sam verovala da ce mi pomoci.To što ti pričaš je generalizacija, kao kada žene izjave da su svi muškarci isti. E, nisu, gle čuda. Tvoje iskustvo je jedno u zilion. I daleko od toga da su psiholozi/psihoterapeuti/psihijatri beskorisni. Tako možeš za bilo koju profesiju tvrditi jer imaš negativno iskustvo.
šta ćeš slatko posleGladna sam
Kuci me ceka cinija ruske salate, sve je cujem kako me doziva metlooo smazi meeeeee
Red bi bio da smugnem ranije s posla i utesim salatu, pa dabome![]()
Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.Malo sam se smorila.
Drugarica je imala smrtni slucaj u porodici i ne moze to da prevazidje, pogotovo sto je citav tok bolesti bio traumatican i ona se u duha pretvorila.
Ode kod ljekara i posavjetuju je da imaju saradnike koji su bas specijalizovani za takve slucajeve. Tamo je upute na podrsku za onkoloske pacijente.
Ok, da li mislis da je to podrska koja ti treba?
Ma samo da moze da poprica sa nekim, jos su ovo psihijatri sa terapijskim iskustvom, mozda postoje neki mehanizmi koji mogu da pomognu.
Uglavno, paihijatar zakljuci kako nema tu pomoci i utjehe i dva dana provede slusajuci psihijatrijsko jadanje. Sad niti moze tu da zamijeni niti zeli negdje drugdje da ide.
A bas sam se ponadala da ce uspjeti da malo pomogne sebi.
primi moje saučešćeМоја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
И ја сам помислила да ми треба стручна помоћ јер неприродно добро функционишем. Али сви реагујемо различито. Ја не испољавам тугу али сам зато имала менструацију 3 пута за мање од месец дана, зуји ми у ушима, имам језив притисак у глави.
Мислим да нам свима треба индивидуални начин да се изборимо и да то морамо сами пронаћи, тешко може ико други да помогне.
Mnogo mi je žao bogi.Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
И ја сам помислила да ми треба стручна помоћ јер неприродно добро функционишем. Али сви реагујемо различито. Ја не испољавам тугу али сам зато имала менструацију 3 пута за мање од месец дана, зуји ми у ушима, имам језив притисак у глави.
Мислим да нам свима треба индивидуални начин да се изборимо и да то морамо сами пронаћи, тешко може ико други да помогне.
Moje saucesce bogi❤Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
Bas mi je zao, Bogi. Pomislila sam da ti se mami pogorsalo jer si pisala da ima metastaze, ali ne i da je preminula.Моја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
Јој, њој се десило најгоре. Ту човек заиста не зна шта да каже.Bas mi je zao, Bogi. Pomislila sam da ti se mami pogorsalo jer si pisala da ima metastaze, ali ne i da je preminula.
Ne moze covjek protiv sebe. Neko gura pod tepih, neko drami, neko se pretvori u duha...ali cim se pomisli da neko moze da pomogne, to je dobar znak. Kod drugarice je dijete u pitanju i to dodatno sve pogorsava sto ne postoji nijedna rijec koju mozes reci.
Ja sam je zvala i cutimo, placemo, nemam nista da kazem. Kao sto sad tebi nemam sta da kazem, niti necim da pomognem. Sve djeluje nekako suvisno i glupo.
Bogi, mnogo mi je žao. Tako se desilo i sa mojim tatom pre skoro 5 godinaХвала вам.
Све нас је. За 7 дана отишло све низбрдо.
Нећемо о томе. Пољубац од мене!
Bogi draga mnogo mi je zao, primi moje iskreno saučešćeМоја мама је преминула пре 20 дана. Није издржала.
Ajme šta je ovo lepo tu bi i ja da idemMađari imaju fantastične termalne banje, ja sam bio u banji Miskolc Tapolca, to su pećine sa termalnom vodom, znači vrh vrhova!
Pogledajte prilog 1236448
jedino što je malo podalje od Bgda, ima oko 500km to je krajnji severoistok Madjarske blizu granice sa Slovačkom...