Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne
To rade frilenseri sa strane, ta me seljanija ne zanima
Ja radim studisku fotografiju svega (proizvodi, ljudi itd), stok... i po neke terene kod klijenata ili kad su kongresi recimo...
Šteta... Moj badža ženi sina za dve nedelje, gastarbajterska svadba, selo Trnjane kod Požarevca, 600 zvanica, pevaju Rada Manojlović i Dinča... mogo sam da ti nabacim tezgu, da se unerediš od para!

Danas ja narucila neko meso iz restorana i krenula sa lejom
Elem posto ne mogu unutra sa njom zamolim dva decka koja su ulazila da samo dozovu konobaricu da zamole da izadje ispred
Kaze meni jedna od njih - ma dajte meni psa, vi udjite-
Ja reko nema sanse, nije ona citava, msm ima traumu, lose reaguje na nepoznate
Kaze decko ma dajte mi je slobodno, imam i ja psa
I ja mu ostavim l, udjem unutra, kazem sebi ako ga pojede sam je kriv, upozorila sam ga
Gledam iz dalek kroz staklo krece da je pomazi, bukvalno se preznojavam na kasi i suzdrtavam se da izletim da mu kazem neee
a ona mu se u tom trenutku baca pod noge da je mazi
Izlazim a on je mazi sve u 16 i kaze - jesam li vam rekao-
Znaci doslo mi je da ga povedem kuci :lol:

Jutros me sretne onaj komšija što prodaje vrcaljku za med, pita me jel se interesovao neko na forumu? A meni neprijatno, ne znam šta da mu kažem... pa reko interesovala se jedna gospodja... rekla je da će da razmisli, i tako... prosto nisam imao srca da mu kažem da niko nije pitao..:(

Jutros me sretne onaj komšija što prodaje vrcaljku za med, pita me jel se interesovao neko na forumu? A meni neprijatno, ne znam šta da mu kažem... pa reko interesovala se jedna gospodja... rekla je da će da razmisli, i tako... prosto nisam imao srca da mu kažem da niko nije pitao..:(
Kad se to ne prodaje po forumu za trač partije.
Nađi neki pčelarski forum ili stavi na kupujem prodajem.

Danas ja narucila neko meso iz restorana i krenula sa lejom
Elem posto ne mogu unutra sa njom zamolim dva decka koja su ulazila da samo dozovu konobaricu da zamole da izadje ispred
Kaze meni jedna od njih - ma dajte meni psa, vi udjite-
Ja reko nema sanse, nije ona citava, msm ima traumu, lose reaguje na nepoznate
Kaze decko ma dajte mi je slobodno, imam i ja psa
I ja mu ostavim l, udjem unutra, kazem sebi ako ga pojede sam je kriv, upozorila sam ga
Gledam iz dalek kroz staklo krece da je pomazi, bukvalno se preznojavam na kasi i suzdrtavam se da izletim da mu kazem neee
a ona mu se u tom trenutku baca pod noge da je mazi
Izlazim a on je mazi sve u 16 i kaze - jesam li vam rekao-
Znaci doslo mi je da ga povedem kuci :lol:
Ja mnogo volim kučići, ali samo oni malecki do 5 kila, od oni veliki me stra' :sad2:

Malo sam se smorila.
Drugarica je imala smrtni slucaj u porodici i ne moze to da prevazidje, pogotovo sto je citav tok bolesti bio traumatican i ona se u duha pretvorila.
Ode kod ljekara i posavjetuju je da imaju saradnike koji su bas specijalizovani za takve slucajeve. Tamo je upute na podrsku za onkoloske pacijente.
Ok, da li mislis da je to podrska koja ti treba?
Ma samo da moze da poprica sa nekim, jos su ovo psihijatri sa terapijskim iskustvom, mozda postoje neki mehanizmi koji mogu da pomognu.
Uglavno, paihijatar zakljuci kako nema tu pomoci i utjehe i dva dana provede slusajuci psihijatrijsko jadanje. Sad niti moze tu da zamijeni niti zeli negdje drugdje da ide.
A bas sam se ponadala da ce uspjeti da malo pomogne sebi.

Malo sam se smorila.
Drugarica je imala smrtni slucaj u porodici i ne moze to da prevazidje, pogotovo sto je citav tok bolesti bio traumatican i ona se u duha pretvorila.
Ode kod ljekara i posavjetuju je da imaju saradnike koji su bas specijalizovani za takve slucajeve. Tamo je upute na podrsku za onkoloske pacijente.
Ok, da li mislis da je to podrska koja ti treba?
Ma samo da moze da poprica sa nekim, jos su ovo psihijatri sa terapijskim iskustvom, mozda postoje neki mehanizmi koji mogu da pomognu.
Uglavno, paihijatar zakljuci kako nema tu pomoci i utjehe i dva dana provede slusajuci psihijatrijsko jadanje. Sad niti moze tu da zamijeni niti zeli negdje drugdje da ide.
A bas sam se ponadala da ce uspjeti da malo pomogne sebi.
Potpuno je razumem, ja nažalost imam to iskustvo i to ne sa jednom, već sa dve traumatične smrti članova porodice... ali nekako sam to prebrodio, možda mentalno malo "okrnjen" ali živ sam, guram nekako... teško je izboriti se sam sa takvim iskustvom ali zato postoje, psihoterapeuti, sveštenici, monasi... nisu svi psihoterapeuti isti, probaš kod jednog pa ako nema rezultata, odeš kod drugog... uglavnom, život je borba neprestana!

Potpuno je razumem, ja nažalost imam to iskustvo i to ne sa jednom, već sa dve traumatične smrti članova porodice... ali nekako sam to prebrodio, možda mentalno malo "okrnjen" ali živ sam, guram nekako... teško je izboriti se sam sa takvim iskustvom ali zato postoje, psihoterapeuti, sveštenici, monasi... nisu svi psihoterapeuti isti, probaš kod jednog pa ako nema rezultata, odeš kod drugog... uglavnom, život je borba neprestana!
Ali poslovi se razlikuju. Ja ako nesto zeznem, mozda me otpuste ali ne vrijedjam nikoga, ne igram se nicijim zivotom.
Al iskoristiti dva termina da pravis licne digresije i pricas o svojoj djeci, imovinskom stanju je suludo.
Ja bih ocekivala da vec nakon prvog vidjanja da preporuku za nekog kolegu koji se bavi ljudima sa tim problemom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back