Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
to mi se stalno dogadjaVragana, ti si izgleda propustila jedan od najjačih hajlajta foruma ikada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to mi se stalno dogadjaVragana, ti si izgleda propustila jedan od najjačih hajlajta foruma ikada
Postoji određena vrsta ljudi koja je spremna da se sa drugima spori po nekom pitanju satima i danima.То је могуће кад су људи културни.
Али ако ти неко на другачије мишљење напише да си глуп и туп, тешко да ће неслагање да се надогради пијењем кафице.
Постоје људи којима форум служи као место за избацивање фрустрација.
Ја имам јако добру другарицу која ми је то својевремено признала. Она је била активан форумаш на Бурек форуму.
А уживо, једна сасвим ок жена.
Додуше, не знам на шта је реаговала, шта ју је побуђивало на изливање жучи али чињеница је да је то радила.
Много чешће ти се ухвате личности о којој скоро да не знају ништа па им то постане крунски доказ исправности тезе за коју се залажу.Postoji određena vrsta ljudi koja je spremna da se sa drugima spori po nekom pitanju satima i danima.
Nije to tako ružna navika.
Ružno je kad u takvim raspravama više nema valjane argumente, pa od muke ne zna šta će.
E takvi su u stanju da naposletku spuste pantalone i pokažu ti zadnjicu.
Čisto da ti vrate "milo za drago".
Šta ćeš.. život je nekad siv nekad žut, što bi reko Bajagić Momčilo od milošte zvani BajagaTaman sam dosla s posla i legla kad eto ti gospodina upada, doso s posla, ajde sa mnom zvao drugar na kafu
Ajde da ti ides bez mene a ja da ostanem kuci sa mackama i uzivam u asocijalnom momentu
A neee ajdeee
Ok
I tako sad blejim medju ljudimaumesto da jedem sladak kupus sa rebrima, gledam top gir i mazim macke
![]()
ja verujem da je taj komšija baš preterao,
То је могуће кад су људи културни.
Али ако ти неко на другачије мишљење напише да си глуп и туп, тешко да ће неслагање да се надогради пијењем кафице.
Постоје људи којима форум служи као место за избацивање фрустрација.
Ја имам јако добру другарицу која ми је то својевремено признала. Она је била активан форумаш на Бурек форуму.
А уживо, једна сасвим ок жена.
Додуше, не знам на шта је реаговала, шта ју је побуђивало на изливање жучи али чињеница је да је то радила.
Dobro jutro iz suncem okupanih blokova!
ništa, obili pekaru u bloku 45...Dobro jutro komšija, šta ima?
Vidiš kako si ti to sve sistematično obradila.Može samo da se desi da je više ne pijemo
Meni je okej i žučna rasprava, ali bez vređanja molim. I pisanja da je neko glup i budala.
Ono što sam primetila ovde jeste da prvo većina ljudi napisane tekstove ne čita, a i ako pročita to uradi ofrlje i izvuče iz konteksta šta mu se sviđa i na to reaguje. Dalje, dosta bukvalnih tumačenja ima i to od ljudi koje sam smatrala razumnima i obrazovanima, pa me demantovaše. Takođe ima ljudi čija je emotivna zrelost (bar ovde na forumu) na nivou deteta koje se uči na nošu - u prevodu uči se toleranciji na frustracije i odlaganju zadovoljstva. Imaš dalje grupu ljdi koju nešto žulja u rl i ovde se istresa jer u rl ne može, mada oni su kulturniji od ovih prethodno navedenih. I imaš one kojima je jednostavno dosadno u svojim životima, pa žive neki virtuelni forumski.
Bravo! Ne znam za druge ali meni si ulepšala dan sa ovu vest!Gospodinov sef ima apartman na zlatiboru, nudi nam da idemo tamo sad za jesenji odmor, gratis ofkors![]()
Produžni kabal StelaČekam da ode električar, pa da i ja odspavam dok beba spava, ali sve mi se čini da od tog ništa neće biti. Već četvrti sat kako radi, a treba da premjesti jedan prekidač za svjetlo 10-ak cm ulijevo i prekidač od ventilatora 20 cm gore. Tako je to kad naplaćuju po satu, pa em te oderu, em ne možeš ni odspavati.Po satu je 120 EUR plus materijal, nadam se samo da mu neće trebati više od 5 sati. Da ne spominjem kako je teško uopšte nekog naći da ti dođe. Ako ima električara koji bi negdje išli, Irska vam je odličan izbor.
Pa ako!Rucala, još malo pa cu napolje, moram ove dane iskoristiti.
Ne može produžni. Prekidači su na onoj kosini pod stepenicama, a tu hoćemo da pravimo ladice za ostavu i nova vrata (sad imaju neka mala), pa tim majstorima koji to treba da rade smetaju prekidači, ali oni nemaju električara u timu, pa onda imaš kratak rok da nađeš nekog da ti to premjesti prije nego ovi počnu da rade. Uglavnom, završio je, ali ispostavilo se da je 140 EUR po satu, a ne 120.Produžni kabal Stela![]()
Užas. Znam da to ne može svako da radi ali bilo bi dobro da može da se pogodi fiksna cijena. To na sat je baš otimačina.Ne može produžni. Prekidači su na onoj kosini pod stepenicama, a tu hoćemo da pravimo ladice za ostavu i nova vrata (sad imaju neka mala), pa tim majstorima koji to treba da rade smetaju prekidači, ali oni nemaju električara u timu, pa onda imaš kratak rok da nađeš nekog da ti to premjesti prije nego ovi počnu da rade. Uglavnom, završio je, ali ispostavilo se da je 140 EUR po satu, a ne 120.![]()