Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa više vremena nije utrošeno na moje pisanje nego na tvoje. Njene postove smo verovatno obe pročitale te 2019. razlika je jedino u tome što si ih ti zaboravila a ja ih se sećam. Za to nije potrebno nikakvo plus vreme, samo smo ga ti i ja drugačije iskoristile.

Kao i sada, ja sam citirala a ti se iščuđavaš tom citiranju. Isto utrošeno vreme, samo mu je sadržaj i namera drugačija. Pokazala sam da ne izmišljam kao što je tvrdila, a ti se tom mom dokazivanju čudiš. Kao, preozbiljno shvaćamo forum.

Čije je vreme bolje iskorišćeno? Tebi tvoje, meni moje.
Sad bi ja trebala tebi nesto da dokazuje da bi tvoja sujeta bila zadovoljena, zao mi je ali to me ne zanima.

Pravilnik za moderatore Foruma

Zadatak moderatora je:
  • da osigura da se komunikacija na Forumu odvija u okviru Pravilnika Foruma
  • da pravi dobru atmosferu na forumu koji uređuje, kako bi svim članovima bila prijatna međusobna komunikacija
  • da svojim aktivnostima dovede do povećanja broja poruka članova i time poveća posetu forumu
  • da štiti članove Foruma od uvreda
  • da čuva kvaliteta i ugled Foruma u celini.
Važno je odabrati prave mere kako ne bismo uvredili učesnike, a sačuvali članove i osigurali da se pravila poštuju. Od moderatora se očekuje krajnje objektivan odnos prilikom moderisanja, u potpunosti lišen ma kakve želje za ličnim obračunavanjem

images

Eto, čim sam ulogovana raspišem se. Vraćam se patkicama i kornjačama.
Zato se meni ne da pisati sa svog naloga. :) Uvek se raspisem, i hop-ode vreme, posle mi krivo kako sam ga provela...
Virnem po navici, jedno vreme mi je bas prijalo ovde, ali nema vise vecine tih ljudi sto su pisali.
I ja sam valjda omatorila, i do mene je, ne uklapam se u "nova pravila".
A bilo mi je bas lepo uz kafu forumasiti, dosta korisnih informacija sam saznala, nasmejala se, oraspolozila, vidala rane, motivisala se...
Da, ljudi pisu, a ne roboti. Empatija ne mora nuzno podrazumevati fizicki kontakt.
Citas novine, pogodi te neka tuzna prica o psu, a kamoli coveku...i posle neko kaze, pih-ovo je sve nebitno.
Neko je panj i uzivo, pa i ovde ne moze biti mnogo drugaciji, uvek je do coveka, a ne do prostora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back