Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slažem se s tobom. Pišeš s ljudima koje ne poznaješ a preveliki značaj se daje svemu.
Ali trošiš svoje vreme, svesno, na ljude koje ne poznaješ. Time što kažeš da je sve to beznačajno ukopavaš sebe, dobrovoljno smo tu.

Forum kao ideja nije loša, ali kakav je forum zavisi od toga kakvi su ljudi na njemu.
Može biti dobar i sadržajno utrošiti vreme na njemu, a može biti i drugačije.

Kaže žena koja ošamari komšiju, jer joj se nešto nije dopalo u njegovom ponašanju. :lol:

Ovde pišu živi ljudi koji žive svoj život, dok pišu žive ga na forumu.
Traćimo ga ovde, pa daj da bar ima neki smisao to utrošeno vreme.

Opet si nešto pogrešno protumačila kao po običaju. I bukvalno shvatila, kao po običaju. Ne nužno ti lično, već je forumska tradicija bukvalnost shvatanja napisanog. Neki put se pitam na kom ste zaista nivou inteligencije. Bar neki od vas.

Vi se ovde međusobno vređate i častite, a sve hahaha hihihi... Dok nekom ozbiljno ne pukne film, pa padaju banovanja kao mačke sa tavana.

I ovo što Afro kaže, šta će vam zilion nikova? Neki ljudi stvarno nemaju pametnija posla u životu nego se bave forumom.

Slažem se s tobom. Pišeš s ljudima koje ne poznaješ a preveliki značaj se daje svemu.

Nema veze što nekog ne poznaješ, ima zanimljivih tema može da se piše i diskutuje. Nego mi je fascinantno to što su reakcije pojedinih kao familiju da si im pobio. I svi su ubeđeni da sve najbolje znaju. Ili bar većina.

Forum služi za ćaskanje, a dokazujte se tamo gde treba.

Kontam da kada sednu na kafu sa društvom da se isto tako ponašaju.

Opet si nešto pogrešno protumačila kao po običaju. I bukvalno shvatila, kao po običaju. Ne nužno ti lično, već je forumska tradicija bukvalnost shvatanja napisanog. Neki put se pitam na kom ste zaista nivou inteligencije. Bar neki od vas.

Vi se ovde međusobno vređate i častite, a sve hahaha hihihi... Dok nekom ozbiljno ne pukne film, pa padaju banovanja kao mačke sa tavana.

I ovo što Afro kaže, šta će vam zilion nikova? Neki ljudi stvarno nemaju pametnija posla u životu nego se bave forumom.
a ti si osamarila komsiju? :eek:

Ja apelujem da se spuste tenzije i da se svi problemi, ukoliko ih ima, rešavaju putem dijaloga u demokratskoj atmosferi...
Season 3 Episode 6 GIF by Bachelor in Paradise

Forum sve pamti.:malav:
stara tema, tamo se može proveriti, ne mogu ovde da citiram
Upravo sam nalupala komšiju odozgo jer je dlake od kera istresao na moj veš. Pre toga sam zvala vlasnika stana da mu pozdravim familiju, pošto večito ima neke krembile za zakupce. To je onaj zbog koga sam imala one poplave u stanu.
nalupala kao isamarala?
Da. I rekla sam da ću sve da ih pobacam kroz terasu kada sledeći put odu na nekoliko dana od kuće, a kera ostave samog.

Ja lepo kažem da ti nemaš pametna posla u životu.
E pa svata, znas kad bi mi palo na pamet sa,se vraćam i tražim sta je ko kad rekao i da nešto dokazujem. Ni u realnom životu ne idem tako daleko, smara me to. U mom slučaju ili jesmo ili nismo, ako moram stalno da "belezim" sta je ko kad rekao i čuvam to kao dokazni materijal, bolje da,se pozdravimo odma. Kakvo ludilo majko mila :eek:

E pa svata, znas kad bi mi palo na pamet sa,se vraćam i tražim sta je ko kad rekao i da nešto dokazujem. Ni u realnom životu ne idem tako daleko, smara me to. U mom slučaju ili jesmo ili nismo, ako moram stalno da "belezim" sta je ko kad rekao i čuvam to kao dokazni materijal, bolje da,se pozdravimo odma. Kakvo ludilo majko mila :eek:

Upravo.

Meni je začudjujuća potreba ljudi da uvijek budu u pravu. Čemu? Svi pogriješimo. Ubijedjivanje i nadmudrivanje je za mene gubljenje vremena.

Pri tom, sasvim je normalno da svako ima svoje viđenje stvari. Različitih smo godina, iskustava, u različitim uslovima smo rasli. Ne moraš vređati nekoga što je drugačiji od tebe.

Ništa više vremena nije utrošeno na moje pisanje nego na tvoje. Njene postove smo verovatno obe pročitale te 2019. razlika je jedino u tome što si ih ti zaboravila a ja ih se sećam. Za to nije potrebno nikakvo plus vreme, samo smo ga ti i ja drugačije iskoristile.

Kao i sada, ja sam citirala a ti se iščuđavaš tom citiranju. Isto utrošeno vreme, samo mu je sadržaj i namera drugačija. Pokazala sam da ne izmišljam kao što je tvrdila, a ti se tom mom dokazivanju čudiš. Kao, preozbiljno shvaćamo forum.

Čije je vreme bolje iskorišćeno? Tebi tvoje, meni moje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back