Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Ej, srecan start biznisa!Nemojte se nervirati, niste stvarni, bar ne u ovom univerzumu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej, srecan start biznisa!Nemojte se nervirati, niste stvarni, bar ne u ovom univerzumu.![]()
Ma samo krv da ne padne!Koja drama ispade, a zamisli da nisam napisala da ima lepe gleznjeve (mada, sa onolikim stopalima, mozda je i opticka varka).
Pored njenih stopala, moja izgledaju liliputanski.

Ne znam, ja ne treba jos da dobijemMa samo krv da ne padne!![]()
a meni kasni...Ne znam, ja ne treba jos da dobijem
Čija stopala, čiji gležnjevi, ništa ne razumemKoja drama ispade, a zamisli da nisam napisala da ima lepe gleznjeve (mada, sa onolikim stopalima, mozda je i opticka varka).
Pored njenih stopala, moja izgledaju liliputanski.

Sad bi ja trebala tebi nesto da dokazuje da bi tvoja sujeta bila zadovoljena, zao mi je ali to me ne zanima.Ništa više vremena nije utrošeno na moje pisanje nego na tvoje. Njene postove smo verovatno obe pročitale te 2019. razlika je jedino u tome što si ih ti zaboravila a ja ih se sećam. Za to nije potrebno nikakvo plus vreme, samo smo ga ti i ja drugačije iskoristile.
Kao i sada, ja sam citirala a ti se iščuđavaš tom citiranju. Isto utrošeno vreme, samo mu je sadržaj i namera drugačija. Pokazala sam da ne izmišljam kao što je tvrdila, a ti se tom mom dokazivanju čudiš. Kao, preozbiljno shvaćamo forum.
Čije je vreme bolje iskorišćeno? Tebi tvoje, meni moje.
Ti se zezaš?!Čija stopala, čiji gležnjevi, ništa ne razumem![]()

, samo je moderacija smatrala da je bolje/lepše da ih prebaci ovde
, iz nekih, meni nepoznatih razloga.to su samo ljudi koji pricaju unutar nase glaveNemojte se nervirati, niste stvarni, bar ne u ovom univerzumu.![]()

Suncanog dana na temi sa fotografijamaČija stopala, čiji gležnjevi, ništa ne razumem![]()
A sa fotografije si očitalaSuncanog dana na temi sa fotografijama
i da jeSve po Pravilniku Krstarice.lepi gleznjevi, steta si bojler u struku i debil u glavu.
Pa još moderacija seli te epitete sa teme na temu.
Zadatak moderatora je:
- da osigura da se komunikacija na Forumu odvija u okviru Pravilnika Foruma
- da pravi dobru atmosferu na forumu koji uređuje, kako bi svim članovima bila prijatna međusobna komunikacija
- da svojim aktivnostima dovede do povećanja broja poruka članova i time poveća posetu forumu
- da štiti članove Foruma od uvreda
- da čuva kvaliteta i ugled Foruma u celini.
Važno je odabrati prave mere kako ne bismo uvredili učesnike, a sačuvali članove i osigurali da se pravila poštuju. Od moderatora se očekuje krajnje objektivan odnos prilikom moderisanja, u potpunosti lišen ma kakve želje za ličnim obračunavanjem
Ajde, ne drami, naljutila si se zbog bojleraA sa fotografije si očitalai da je
Sve po Pravilniku Krstarice.Pa još moderacija seli te epitete sa teme na temu.
![]()

- da svojim aktivnostima dovede do povećanja broja poruka članova i time poveća posetu forumu
Misliš da me briga šta misliš?! Ono što je iritantno je da se od ovog foruma svesno pravi septička jama. Ne uređuju forum korisnici.Ajde, ne drami, naljutila si se zbog bojlera
Vidim kolko te ne zanima.Misliš da me briga šta misliš?!
Nada umire poslednja.Vidim kolko te ne zanima.![]()

Da, znam to odavnozaljubljena:
a tis gradjena ko naomi kembelAjde, ne drami, naljutila si se zbog bojlera

Ti si onda na pravom mestu?

Zato se meni ne da pisati sa svog naloga.Eto, čim sam ulogovana raspišem se. Vraćam se patkicama i kornjačama.
Uvek se raspisem, i hop-ode vreme, posle mi krivo kako sam ga provela...Shvatila sam da su komentari na neku fotku sa dvvd, sad vidim i fotku. Ali, zašto su komentari stavljeni na ovu temu, a fotka nije? Sad moram duplo da klikcemTi se zezaš?!
To su komentari na fotografiju gosta "Sunčan dan", samo je moderacija smatrala da je bolje/lepše da ih prebaci ovde
, iz nekih, meni nepoznatih razloga.

Nisam jaShvatila sam da su komentari na neku fotku sa dvvd, sad vidim i fotku. Ali, zašto su komentari stavljeni na ovu temu, a fotka nije? Sad moram duplo da klikcem![]()

Ja sam ti bela, mikoa tis gradjena ko naomi kembel![]()
To ti je multitasking, kazu da su zene u tome kraljiceSad moram duplo da klikcem![]()