Bambi
Elita
- Poruka
- 19.337
Kvinsi uziva sa njenim muskima. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pali leukociti na 1,6 ali dr kaže da su ostali parametri bolji i da očekuje da će u ponedeljak biti sve bolje da konačno primim terapiju. Ostajem u bolnici do daljnjeg.Afro, kako je kod tebe?![]()
a sta se kaze za tu obaveznu vakcinaciju.Od februara je obavezna vakcina.
Ne znam kako ce to izvesti.
nema nista od toga.narod izlazi na ulice,to ce biti haos i loma sta se kaze za tu obaveznu vakcinaciju.
tad nece moci da traze da potrpisujes da uzimas na sopstvenu odgovornost?
a sta se kaze za tu obaveznu vakcinaciju.
tad nece moci da traze da potrpisujes da uzimas na sopstvenu odgovornost?
Drzim pesnice da se to sve brzo sredi i zavrsi, pa da mozes da ides kod tvojih.Pali leukociti na 1,6 ali dr kaže da su ostali parametri bolji i da očekuje da će u ponedeljak biti sve bolje da konačno primim terapiju. Ostajem u bolnici do daljnjeg.
Naravno, ali ne zavisi od mene.Drzim pesnice da se to sve brzo sredi i zavrsi, pa da mozes da ides kod tvojih.
Jos uvek ti je to u planu?
ni ovde se ne potpisuje, to neko pustio buvu i nema povratkaOvde se nije potpisivalo.
Bar muz i ja nista slicno nismo dobili.
Jutros citam da su medicinski radnici obavezni da do sredine marta prime bar dve vakcine.
radili nesto lepo i korisno hihihihišta su radili prsti
Brate ja matora se be bih suzdrzala da gledam ovoliko slatkisa i da ih ne pojedem odjednom sve, kamo li deca :lolGreskom na LjiSu ostavim Deda Mraza za Lunasu.
Krejzi.
Lunasa, nabavi ovako nesto i nikakvi bakini kupovni kalendari mu ne mogu parirati.![]()
Pogledajte prilog 1060985