Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Meni malo krivo sto ide ovako dobroBravo.
Ja sam gledala ove moje dok sam polumrtva bolovala koronu, i pomislila sam kako moram ozdraviti, inače će oni propasti skroz. Mnogo sam ih razmazila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni malo krivo sto ide ovako dobroBravo.
Ja sam gledala ove moje dok sam polumrtva bolovala koronu, i pomislila sam kako moram ozdraviti, inače će oni propasti skroz. Mnogo sam ih razmazila.
Onako, bolje nego u ponedeljak, ali to ne vredi ništa. Nije mi jasno zašto tako niska krvna slika kad sam fino jela od kad sam došla
https://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/Primed-5-250gOnako, bolje nego u ponedeljak, ali to ne vredi ništa. Nije mi jasno zašto tako niska krvna slika kad sam fino jela od kad sam došla
SrećnoUzela auto
I zviznula ga u stubić da razbijem maler za budućnost
Izgubila se u nekom selu pod Avalom pokušavajući da izadjem na auto-put, mrkli mrak, oznake misaona imenica i dok sam se okretala u nekom sokaku milimetar po milimetar i pazila da ne zviznem zadnji kraj u banderu, samo čujem tupNije bio u brzini, šteta je mala, ali će morati kod limara.
Dovezla ga do kuće, sve u redu.
Hahah, jao, Redž, sestro moja, nek ti je srećno! <333
Tako sam ja ovu slotinu od tojote zakačila na banderu, očešala vrata iza vozačkih, dok sam manevrisala između auta pored, kestena iza i zgrade ispred, mic po mic, zadnji kraj prošao banderu s leve strane, vuhu, super, da pobegnem od auta pored, da ostavim mesta da vozač može da uđe, samo sam je ođeljala![]()
Hvala, hvala
Upravo to, gledam da ne udarim jedna stub, ali zato udarim u drugi.
Ja sam vozila Pežo 107, ovo je 206 sedan, kao trokrilni orman. Dok ja steknem osećaj prostora, mehaničari će se obogatiti![]()
Sad vidim da sam pogrešno napisala, htela sam da kažem da mi je malo krivo sto njima ide tako dobroMeni malo krivo sto ide ovako dobro![]()
Tо значи да си најважније у животи одлично урадилаMeni malo krivo sto ide ovako dobro![]()
nek je sa srećom i od meneUzela auto
I zviznula ga u stubić da razbijem maler za budućnost
Izgubila se u nekom selu pod Avalom pokušavajući da izadjem na auto-put, mrkli mrak, oznake misaona imenica i dok sam se okretala u nekom sokaku milimetar po milimetar i pazila da ne zviznem zadnji kraj u banderu, samo čujem tupNije bio u brzini, šteta je mala, ali će morati kod limara.
Dovezla ga do kuće, sve u redu.
Ko je još imao vajde od osiguranjapa imate osiguranje valjda?
pa imate osiguranje valjda?
kasko sve pokrivaKakvo osiguranje kad sam ga ogulila o banderu, to jedino kasko pokriva a i to je upitno. Mi nemamo kasko, auto je star 10god, plus se vodi kao privatno vozilo.
Meni je problem što je auto em velik em nema parking senzore plus mu je luk ogroman a prostor ispred moje zgrade minimalan![]()
Ko je još imao vajde od osiguranja![]()
Ja imam kasko, ali uglavnom moraš da platiš učešće u šteti pa ti se ne isplati ako je šteta mala