Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Kod nas u Vojvodini svakako počinje tada. Znam da je u ostatku Srbije bilo u dva dela, možda će onda to da spajaji6da bude sve u januaru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas u Vojvodini svakako počinje tada. Znam da je u ostatku Srbije bilo u dva dela, možda će onda to da spajaji6da bude sve u januaru
pa znamKod nas u Vojvodini svakako počinje tada. Znam da je u ostatku Srbije bilo u dva dela, možda će onda to da spajaji6da bude sve u januaru
Ti si garant vozila? Jesi dobro?E pa sad mogu da se pohvalim da sam i sudar dozivela
Zveknuo nas idiot na autoputu bocno, mi 120 on 120 brzina....oce covek da skrene za iskljucenje iz leve trake naglo, jer je prekasno skontao da ce da omasi....a ne proveri ima li nekoga u desnoj....izbegli smo bankinu za malo ceono u nju da zveknemo
Ulubljena zadnja vrata
Ja vozila??? Odakle ta idejaTi si garant vozila? Jesi dobro?
treba da se reformiše, al to ne može pojedinacpa nista, ajd je ukinemo onda
pa cemo klince slati na standardizovane privatne casove umjesto da je reformiramo
mada, po meni skola i sluzi da da bazicno opismeni i nauci da pratis cas tj da sjedis mirno 45 min bez sa te skidaju s lustera
+ komponenta socijalizacije
sve osim toga je na tebi
pa ce neko samostalno citati i uciti nesto, a neko nece
Šalim se bonaJa vozila??? Odakle ta ideja
Kako ja da vozim pobogu kad ja nisam vozac
Vrat me koci, cimnuo se, sad me zeza koci se i boli...ne mogu mnogo da ga okrecem...proci ce
Nemoj molim teajd nek ovi mamlazi jednu pametnu odluku donesu i produze djeci raspust : ))))
ali meno odgovaraNemoj molim te![]()
Ja cu da trazim neki tavan heheali meno odgovara![]()
Jel sa šunkama?Ja cu da trazim neki tavan hehe
pa nista, ajd je ukinemo onda
pa cemo klince slati na standardizovane privatne casove umjesto da je reformiramo
mada, po meni skola i sluzi da da bazicno opismeni i nauci da pratis cas tj da sjedis mirno 45 min bez sa te skidaju s lustera
+ komponenta socijalizacije
sve osim toga je na tebi
pa ce neko samostalno citati i uciti nesto, a neko nece
vrsena je ko i sve ostalo u ovoj zemljiDa si ti meni živa i zdrava reforma škole je vršena sa svakim novim ministrom, a od Gaše Djordjevića na ovamo ništa konstruktvno nije uradjeno. Samo se one sve dublje, pre svega u birokratiju iz koje ne možeš da isplivaš.
Kako promene ministra, tako promene kurikulum, a o monopolu izdavačkih kuća koji će se udžbenici koristiti, da ne počinjem. To je tek svet za sebe.
Зато што имаш добро дете. Па се ни не цимаш. Највише се буне родитељи деце која баш и нису способна, а родитељи очекују резултате, јер забога, како МОЈЕ дете да није најбоље и увек траже кривце у другима. Виђаћеш то и кроз основну и кроз средњу. Са добром децом нема бригеja sam skroz nekako zadovoljna skolom do sada, msm jeste tek treci razred i kontam da najgore dolazi od petog
sada sam zadovoljna pre svega uciteljicom, decom, direktorkom, organizacijom, pa i programom (da li je do ucitelja koji je prepravlja program po nahodjenu il ne pojma nemam, nisam se uopste udubila), msm bilo je ispada ali i ne bilo ih u ovoj situaciji sa koronom
radi se na casu, postoje nastave dodatne i dopunske, vannastavne aktivnosti, ok smanjeno zbog korone ali sve funkcionise
ne zatrpavaju ih gradivom a nije bas da nista ne uce, nekako mi sve ide kako treba
j prolazi prilicno lako, sto me malo brine jer nece moci uvek tako ali ok, za sada je tako i ako znamo gde zivimo i kako sve funkcinise - hbg ne moze se ocekivati ludilo
Зато што имаш добро дете. Па се ни не цимаш. Највише се буне родитељи деце која баш и нису способна, а родитељи очекују резултате, јер забога, како МОЈЕ дете да није најбоље и увек траже кривце у другима. Виђаћеш то и кроз основну и кроз средњу. Са добром децом нема бригеНека вам тако и остане.
U savršenom svijetu djete se rodi dobro i odgovorno i nemaš problem s njim. U nekom drugom svijetu roditelji se trude da pomognu jer misle da djetetu treba pomoć.Па и није у реду да сви остали испаштају и губе време због њега једног.
Као што деца која би да слушају на часу и у школи обаве 80% обавеза и после уживају у слободном времену трпе због једног или троје њих који ометају час. Није зрело дете дужно да се извињава незрелом.
Знам и ја типа који ради са студентима. Еј, родитељи студената га плаћају да мотивише њихову дечицу да уче. Јел морају да студирају? Не морају. Ако ниси за то, иди ради нешто. Мислим, мени је драго због њега, треба зарадити на туђој лењости. Али колико ће бити пропуста када они добију дипломе и паднеш им руке, а др на пример?
Zar nije bio Gaša Knežević, on je bio ministar kad je moje starije dete krenulo u srednju školu.Da si ti meni živa i zdrava reforma škole je vršena sa svakim novim ministrom, a od Gaše Djordjevića na ovamo ništa konstruktvno nije uradjeno. Samo se one sve dublje, pre svega u birokratiju iz koje ne možeš da isplivaš.
Kako promene ministra, tako promene kurikulum, a o monopolu izdavačkih kuća koji će se udžbenici koristiti, da ne počinjem. To je tek svet za sebe.
A sta ti je tacno definicija dobrog deteta?Зато што имаш добро дете. Па се ни не цимаш. Највише се буне родитељи деце која баш и нису способна, а родитељи очекују резултате, јер забога, како МОЈЕ дете да није најбоље и увек траже кривце у другима. Виђаћеш то и кроз основну и кроз средњу. Са добром децом нема бригеНека вам тако и остане.
Добро дете је за мене дете које није злоћа, није бахато и насилно. Уз то има кућно васпитање па самим тим не омета друге.A sta ti je tacno definicija dobrog deteta?
Dobar uspeh u skoli i poslusnost?
Msm meni ovo napisano ruzno zvuci.
Moja dva deteta su potpuno dva razlicita tipa i inace, karakterno i sada u skoli.
On nece proci lagano kroz ove prve razrede, ali jeste i pametan i jeste dobro dete
Ali pricamo o uspehu u skoli.Добро дете је за мене дете које није злоћа, није бахато и насилно. Уз то има кућно васпитање па самим тим не омета друге.
Успех у школи је што се мене тиче далеко мање важан.
Опет, пишем своје мишљење које не мора бити прихваћено.
тренутно у средњој школи, када су већ пунолетни и пред крај, највише се буне и негодују родитељи управо оних ученика, не могу рећи деце, који немају добар успех али имају још горе владање, и ометају све друге.