Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А нас су стављали да седимо по висини, виши назад, нижи напред. И размештали оне који пуно причају.
До 5. сам била у задњим клупама :mrgreen: а после су ме прешишали:lol:

Nas su po lepoti..tako da sam bio u prvoj klupi, čak iako nisam imao prednje kečeve, tad su mi ispali mlečni zoobitji.... Lol
Najbolje je sedeti u drugoj klupi do prozora. Nekako si tu, n aidaru, a i nisi tu..kad zatreba super : )
Ја сам седела до прозора на контролном када ми требају пушкице. Оно- извадите лист из свеске.:lol:
А код куће хемијском која не ради испишем све што ми треба на један папир, па када седнеш до прозора то се све лепо види:mrgreen:

Ја сам седела до прозора на контролном када ми требају пушкице. Оно- извадите лист из свеске.:lol:
А код куће хемијском која не ради испишем све што ми треба на један папир, па када седнеш до прозора то се све лепо види:mrgreen:
Da, bre, i to ispred katedre, drugi red do prozora. Uvek si primeren đak i sve najbolje sa.svim odlikama.

IMG_20211124_080646_309.jpg

mislis na asistente u nastavi?
u cro je to uradjeno mislim angazmanom lokalnih vlasti i roditeljskih udruzenja
mogu pitati drugaricu koja se tim bavi pokriva li ista tu drzava

Ima toga i kod nas. Kada je krenula dekada roma, prvo su uveli romske asistente, a onda su proširili na pedagoške asistente. U Beogradu postoji udruženje koje obučava pedagoške asistente i pratioce dece (ako je dete recimo invalid i potrebna mu je pomoć oko wc-a, nošenja stvari, da se obuče i slično). Roditelji se jave tom udruženju i oni dodele pedagoškog asistentna ili pratioca. Jedno vreme je grad pokricao deo troškova. E sad, nemam pojma šta se desilo sa asistenitima koje je svojevremeno Ministarstvo angažovalo.

Ima toga i kod nas. Kada je krenula dekada roma, prvo su uveli romske asistente, a onda su proširili na pedagoške asistente. U Beogradu postoji udruženje koje obučava pedagoške asistente i pratioce dece (ako je dete recimo invalid i potrebna mu je pomoć oko wc-a, nošenja stvari, da se obuče i slično). Roditelji se jave tom udruženju i oni dodele pedagoškog asistentna ili pratioca. Jedno vreme je grad pokricao deo troškova. E sad, nemam pojma šta se desilo sa asistenitima koje je svojevremeno Ministarstvo angažovalo.

U razredu imamo jednog dečaka sa pratiocem, ali mislim da su roditelji sami našli pratioca da im nije Ministarstvo obezbedilo.

@Kvinsi kako si, kako ti je za sada?
Dobro sam :cmok2:
Dolaze mi moji momci za nedelju dana pa već ne mogu da spavam od uzbuđenja :lol::heart:
Na poslu sam počela da polako kapiram sta I kako, ali trebaće još vremena. Svi su baš ok i ne očekuju od mene čuda za 3 nedelje. Jedino imam problem sa stanom, loše je grejanje I hoću da menjam.

Dolaze mi moji momci za nedelju dana pa već ne mogu da spavam od uzbuđenja :lol::heart:
Na poslu sam počela da polako kapiram sta I kako, ali trebaće još vremena. Svi su baš ok i ne očekuju od mene čuda za 3 nedelje. Jedino imam problem sa stanom, loše je grejanje I hoću da menjam.
Bas sam sinoc pomislila na tebe i kako izdrzavas bez svojih decaka 🥰 divno sto dolaze ❤
Za posao i ostalo ne brinem, ti si profesionalac 😘

Ja sam isla juce da proverim vid i promenila mi se dioptrija. Nece da pipnu tvoje naocare, ako nisu kupljene kod njih. Znaci morala sam da biram nove😒
Jedne plus dobijes gratis, tako sam se trudila da uzmem jedne kul, drugacije ali mi nije uspelo😂
Sad cu imati 3 para skoro istih naocara

Ako ne placas racune posebno, kupi radijator uljani i udri po struju😄

sin moje dobre drugarice je imao asistente u nastavi kroz cijelo skolovanje i to im je bas znacilo
kao i ostatku razreda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back