86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Додуше, и моја је највише тетошила ћерку једног функционера.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам седела до прозора на контролном када ми требају пушкице. Оно- извадите лист из свеске.Nas su po lepoti..tako da sam bio u prvoj klupi, čak iako nisam imao prednje kečeve, tad su mi ispali mlečni zoobitji.... Lol
Najbolje je sedeti u drugoj klupi do prozora. Nekako si tu, n aidaru, a i nisi tu..kad zatreba super : )
Da, bre, i to ispred katedre, drugi red do prozora. Uvek si primeren đak i sve najbolje sa.svim odlikama.Ја сам седела до прозора на контролном када ми требају пушкице. Оно- извадите лист из свеске.
А код куће хемијском која не ради испишем све што ми треба на један папир, па када седнеш до прозора то се све лепо види![]()
Vi ste bese isto treci?Mene nervira kod naše učiteljice što insistira da deca prirodu uče na pamet
Ne može da se dobije 5 ako ne znaš definicije od reči do reči. Nema veze što ih ne razumeju kad uče na pamet![]()
Ne, četvrti. sad su napravili prirodu neprimereno tešku i nerazumljivu za decu od 10 godinaVi ste bese isto treci?
Nasa ne trazi, sto je super ali sacekacw ga ucenje napamet kad tad![]()
Zar nije bio Gaša Knežević, on je bio ministar kad je moje starije dete krenulo u srednju školu.
mislis na asistente u nastavi?
u cro je to uradjeno mislim angazmanom lokalnih vlasti i roditeljskih udruzenja
mogu pitati drugaricu koja se tim bavi pokriva li ista tu drzava
Pa ne.
Moja učiteljica u osnovnoj nas je terala da za kaznu sedimo sa nekim dečakom iz socijalno tjah ugrožene porodice.
Za kaznu!
Ima toga i kod nas. Kada je krenula dekada roma, prvo su uveli romske asistente, a onda su proširili na pedagoške asistente. U Beogradu postoji udruženje koje obučava pedagoške asistente i pratioce dece (ako je dete recimo invalid i potrebna mu je pomoć oko wc-a, nošenja stvari, da se obuče i slično). Roditelji se jave tom udruženju i oni dodele pedagoškog asistentna ili pratioca. Jedno vreme je grad pokricao deo troškova. E sad, nemam pojma šta se desilo sa asistenitima koje je svojevremeno Ministarstvo angažovalo.
Dobro sam@Kvinsi kako si, kako ti je za sada?
Bas sam sinoc pomislila na tebe i kako izdrzavas bez svojih decakaDobro sam
Dolaze mi moji momci za nedelju dana pa već ne mogu da spavam od uzbuđenja
Na poslu sam počela da polako kapiram sta I kako, ali trebaće još vremena. Svi su baš ok i ne očekuju od mene čuda za 3 nedelje. Jedino imam problem sa stanom, loše je grejanje I hoću da menjam.
Ako ne placas racune posebno, kupi radijator uljani i udri po strujuDobro sam
Dolaze mi moji momci za nedelju dana pa već ne mogu da spavam od uzbuđenja
Na poslu sam počela da polako kapiram sta I kako, ali trebaće još vremena. Svi su baš ok i ne očekuju od mene čuda za 3 nedelje. Jedino imam problem sa stanom, loše je grejanje I hoću da menjam.
Ima toga i kod nas. Kada je krenula dekada roma, prvo su uveli romske asistente, a onda su proširili na pedagoške asistente. U Beogradu postoji udruženje koje obučava pedagoške asistente i pratioce dece (ako je dete recimo invalid i potrebna mu je pomoć oko wc-a, nošenja stvari, da se obuče i slično). Roditelji se jave tom udruženju i oni dodele pedagoškog asistentna ili pratioca. Jedno vreme je grad pokricao deo troškova. E sad, nemam pojma šta se desilo sa asistenitima koje je svojevremeno Ministarstvo angažovalo.