Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zgražavam se ja ni ljudi, ni marama, samo činjenice da ćemo i mi jednom živeti u takvom društvu, jer oni nisu spremni na asimilaciju. Volim način života na koji sam navikla, u kojem sam odrasla i koji bih želela da ostavimo sledećim generacijama u nasleđe. Ni ti ne bi poslala ćerku npr. u Avganistan, kao ni ja moju, ne bi ti se dopalo kako bi je tamo tretirali, ne razumem šta se čudiš kad kažem da je bolje da sačuvamo život na koji smo navikli.I ti zivis u zemlji u kojoj nisi rodjena, samo ne nosis maramu, pa se prolaznici ne zgrazavaju.
a mozda nas kinezi sve koloniziraju i caoNe zgražavam se ja ni ljudi, ni marama, samo činjenice da ćemo i mi jednom živeti u takvom društvu, jer oni nisu spremni na asimilaciju. Volim način života na koji sam navikla, u kojem sam odrasla i koji bih želela da ostavimo sledećim generacijama u nasleđe. Ni ti ne bi poslala ćerku npr. u Avganistan, kao ni ja moju, ne bi ti se dopalo kako bi je tamo tretirali, ne razumem šta se čudiš kad kažem da je bolje da sačuvamo život na koji smo navikli.
sta je bre ovo
u lajkovcu...navodnoOvo se desilo u Beogradu, ako ti ne smeta, tvoje pravo. Živi kako tebi odgovara. Ja ne bih volela da se nađem u takvoj situaciji, da budem tako tretirana, i to naročito ne od ljudi kojima si domaćin i kojima želiš da pomogneš.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...u-kampa-da-poljubi-prostirku-za-molitvu-video
Pametna žena.samo limun, nista vakcine
doduse, njoj jos ne smetaju gojazni, gej populacija i dosljaci s bliskog istoka![]()
Onda ne treba da se brineš, tamo ne idešu lajkovcu...navodno
ti rece da je u bg, a izgleda nije...trebalo bi mozda ipak da procitas prije nego preneses informaciju daljeOnda ne treba da se brineš, tamo ne ideš![]()
Žurila sam, zato je tamo link da proveriš. Meni je nebitno gde je tačno, državu nisam promašilati rece da je u bg, a izgleda nije...trebalo bi mozda ipak da procitas prije nego preneses informaciju dalje
fora je sto je pitanje i da li je tacnoŽurila sam, zato je tamo link da proveriš. Meni je nebitno gde je tačno, državu nisam promašila![]()
Stvarno, može biti da je sve odglumljenofora je sto je pitanje i da li je tacno
s obzirom na drzavu, koji nisi promasila, i njene medije
Stvarno, može biti da je sve odglumljeno
Onda ih nisu ni uhapsili? Laž, sve je laž.
Uhapšeni migranti koji su naterali zaposlenu u Komesarijatu da poljubi prostirku za klanjanje
Tako je dok ih je malo, prošetaj nekom od no go zona u evropskim gradovima. Problem nastaje kad su u većini.inace, svakog jutra na putu do posla prodjem pored tri gradilista na kojima rade (cujes arapski) i to ljudi
nikad nisam vidjela da se ponasaju agresivno prema bilo kome
u hostelu u blizini ih ima dosta smjestenih, sa i bez porodica
srecemo ih po ulici, u ducanima, na djecije igraliste dovode svoju djecu...ponasaju se kao i mi, ljudi ko ljudi...pobjegli od rata i kaosa koji rat nosi, zele sto i svako od nas zeli; da zive i rade
moguceTako je dok ih je malo, prošetaj nekom od no go zona u evropskim gradovima. Problem nastaje kad su u većini.
Ništa, samo sam rekla da se ne snalazim u takvoj kulturi, ne razumem im običaje, ne znam kakva su moja prava i obaveze. A ne bih želela da sve to moram da naučim.pa s nasom drzavom nikad nisi siguran kad se plasiraju informacije
ni o incidentima, ni o hapsenjima
al eto...recimo da se desilo pa su uhapseni
i sta sad?
dobra vijest je da neces ni moratiNišta, samo sam rekla da se ne snalazim u takvoj kulturi, ne razumem im običaje, ne znam kakva su moja prava i obaveze. A ne bih želela da sve to moram da naučim.
Nemam nameru da te ubeđujem, ni da dalje raspravljam. Prve ste potegle ovu temu. Kao što vidimo, i dalje nam se mišljenja razlikuju. NIšta novo.moguce
kazu zapadnjaci da i mi znamo bit nezgodni kad smo vecina posto smo ljudozderi i jos kojesta
Naravno.inace, svakog jutra na putu do posla prodjem pored tri gradilista na kojima rade (cujes arapski) i to ljudi
srecemo ih po ulici, u ducanima, na djecije igraliste dovode svoju djecu...ponasaju se kao i mi, ljudi ko ljudi...pobjegli od rata i kaosa koji rat nosi, zele sto i svako od nas zeli; da zive i rade
....Nemam nameru da te ubeđujem, ni da dalje raspravljam. Prve ste potegle ovu temu. Kao što vidimo, i dalje nam se mišljenja razlikuju. NIšta novo.
Pa baš i nisi sasvim u pravu.inace, svakog jutra na putu do posla prodjem pored tri gradilista na kojima rade (cujes arapski) i to ljudi