- Poruka
- 17.475
Ja sam kriva, nije trebalo tu da ide. Evo popravljam. Oprosti.Što mi je komentar o tome da je stao vetar premeštena u temu Muškarci pitaju... Neko stvarno nema pametnija posla...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kriva, nije trebalo tu da ide. Evo popravljam. Oprosti.Što mi je komentar o tome da je stao vetar premeštena u temu Muškarci pitaju... Neko stvarno nema pametnija posla...
Udri, ja sam uz tebe!De mi je @Red
Sad ce posta da se ori
Kurir iskulirao dolazak i mrtav ladan odneo paket u postu
Nece da se javi na telefon nego me kulira i samo mi poslao automatsku poruku sa brojem paketa pa da idem u postu
Pa sad cu da im jjebem mater! Koga bre vi zajebavate bando neradnicka
De mi je @Red
Sad ce posta da se ori
Kurir iskulirao dolazak i mrtav ladan odneo paket u postu
Nece da se javi na telefon nego me kulira i samo mi poslao automatsku poruku sa brojem paketa pa da idem u postu
Pa sad cu da im jjebem mater! Koga bre vi zajebavate bando neradnicka
Covek je platio dostavu za juce do 12!!!!Užasno su se izbezobrazili. Samo ostave ono papirče u sanduče, a obavezni su da zovu prvo. Čak i kad si kod kuće, neće da se popnu, nego ti moraš da sidješ.
I ja sam nedavno bila besna jer sam mu i naglasila da sam kod kuce i da ce ni stici posiljke kao ok, donece, pritom sam ja prvi sprat on je ubacio kartonce u sanduce i zabole ga. Nekad kad su paketi oni ne mogu fizicki da ih ponesu pa ostave to kartonce, ali kad je koverat u pitanju stvarno mi nisu jasni.Užasno su se izbezobrazili. Samo ostave ono papirče u sanduče, a obavezni su da zovu prvo. Čak i kad si kod kuće, neće da se popnu, nego ti moraš da sidješ.
a i prestani to da radis jbteJa sam kriva, nije trebalo tu da ide. Evo popravljam. Oprosti.
jel ostalo kohaa i prestani to da radis jbte
nije ovo tinejdzerska soba
da samo htjeli pisati negdje drugo uradili bi to![]()
ne : )jel ostalo koha![]()
Žao mi je. Drži se, znam da ti je teško.dan za rastanak
veterinar dolazi u 18h da kali postedi daljih muka
Bas mi je zao Divedan za rastanak
Užasno su se izbezobrazili. Samo ostave ono papirče u sanduče, a obavezni su da zovu prvo. Čak i kad si kod kuće, neće da se popnu, nego ti moraš da sidješ.
dan za rastanak
kortikosteroidi su davali minimalan pomakPosle toliko borbe ipak mora da je uspava.
Žao mi je, dive.
Ako je iko dao sve od sebe da pomogne,onda si to ti.Zaista,pitala sam se ponekad kako imas snage toliko da se brines o psu.kortikosteroidi su davali minimalan pomak
pola koraka napred, pet nazad
prosle smo u ovih mesec dana bas tezak put
strasno mi je bio tesko da donesem odluku, ali ne mogu da je pustim ni da se muci
malopre sam joj spremila rucak i nahranila je, poparu sa mlevenom junetinom i posle nje sladoled u kornetu
veceras cemo da spavamo prvi put odvojeno za sedam i po godina, na dva razlicita mesta
joj sto ja imam problem kad kod jaja na oko korica ovako sa strane izgoriSpremila neki kasni doručak, bila na treningu.
Pogledajte prilog 1045508
divka, drzite se <3dan za rastanak
Meni je to najslađe kod jajeta, kad nije skroz pečeno a ima tu koricu.joj sto ja imam problem kad kod jaja na oko korica ovako sa strane izgori
malo sta kod hrane mi smeta, ali ta korica kod jaja na oko je jedna od njih
msm realno nemam pojma zasto, poznata sam kao svastojed