Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De mi je @Red
Sad ce posta da se ori
Kurir iskulirao dolazak i mrtav ladan odneo paket u postu
Nece da se javi na telefon nego me kulira i samo mi poslao automatsku poruku sa brojem paketa pa da idem u postu
Pa sad cu da im jjebem mater! Koga bre vi zajebavate bando neradnicka

Užasno su se izbezobrazili. Samo ostave ono papirče u sanduče, a obavezni su da zovu prvo. Čak i kad si kod kuće, neće da se popnu, nego ti moraš da sidješ.

Užasno su se izbezobrazili. Samo ostave ono papirče u sanduče, a obavezni su da zovu prvo. Čak i kad si kod kuće, neće da se popnu, nego ti moraš da sidješ.
Covek je platio dostavu za juce do 12!!!!
Kurira nema
Danas zovem ne javlja se
I sad mi samo pusti onu automatsku poruku da mogu da podignem paket u posti
Pa mamicu ti, nece me mrzeti sad da trazim da pisu zalbu, zakasnicu na posao al ima da je upisu

I ja sam nedavno bila besna jer sam mu i naglasila da sam kod kuce i da ce ni stici posiljke kao ok, donece, pritom sam ja prvi sprat on je ubacio kartonce u sanduce i zabole ga. Nekad kad su paketi oni ne mogu fizicki da ih ponesu pa ostave to kartonce, ali kad je koverat u pitanju stvarno mi nisu jasni.

Izuzetak su samo plave i bele koverte koje se moraju lično dostaviti.

Nedavno sam imala pozitivno iskustvo sa jednom dostavom.
Bila sam ko na iglicama tog dana, još je trebalo da idemo negde a dostave nema, zvala sam nzm koliko puta i uvek bio nedostupan.
Zvao kad smo bili na buskoj stanici, vidim bus i pričam sa likom, kaže vidim vas bio preko puta nas i pretrčao lik ulicu i dostavio paket. I samo onakobu brzini uleteli u bus.

Spremila neki kasni doručak, bila na treningu.
448746B5-9ACC-46B6-9053-16A401AB937C.jpeg

Posle toliko borbe ipak mora da je uspava. :(
Žao mi je, dive.
kortikosteroidi su davali minimalan pomak
pola koraka napred, pet nazad
prosle smo u ovih mesec dana bas tezak put
strasno mi je bio tesko da donesem odluku, ali ne mogu da je pustim ni da se muci
malopre sam joj spremila rucak i nahranila je, poparu sa mlevenom junetinom i posle nje sladoled u kornetu
veceras cemo da spavamo prvi put odvojeno za sedam i po godina, na dva razlicita mesta

kortikosteroidi su davali minimalan pomak
pola koraka napred, pet nazad
prosle smo u ovih mesec dana bas tezak put
strasno mi je bio tesko da donesem odluku, ali ne mogu da je pustim ni da se muci
malopre sam joj spremila rucak i nahranila je, poparu sa mlevenom junetinom i posle nje sladoled u kornetu
veceras cemo da spavamo prvi put odvojeno za sedam i po godina, na dva razlicita mesta
Ako je iko dao sve od sebe da pomogne,onda si to ti.Zaista,pitala sam se ponekad kako imas snage toliko da se brines o psu.
Ali nekad se ne moze pomoci i pored najbolje volje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back