tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
joj ja volim kada je zumance rovito ali belance dobro peceno a nikako sa strane tako uresenoMeni je to najslađe kod jajeta, kad nije skroz pečeno a ima tu koricu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj ja volim kada je zumance rovito ali belance dobro peceno a nikako sa strane tako uresenoMeni je to najslađe kod jajeta, kad nije skroz pečeno a ima tu koricu.
Samo da ti kažem da se naš hercegovac nije skidao. Sinoć je umalo, ali valjda se Nada stidi pa i on ostao pokriven.joj ja volim kada je zumance rovito ali belance dobro peceno a nikako sa strane tako ureseno
brateSamo da ti kažem da se naš hercegovac nije skidao. Sinoć je umalo, ali valjda se Nada stidi pa i on ostao pokriven.
Serija je mnogo dobro uradjena a on kao i obično odličan.brate
pocela sam da gledam prvu ep i zaspala
eto toliko sam umorna ovih mesec dana
goran bogdan potencijalno go i ja zapsim
mozda veceras opet pustim, da probam
Slikaj.Stigle mi nove paladinkeajme kak su udobne i divne i krasne, iz kutije pravo na noge sam obula
![]()
Msš Paladium? Ne msš...Stigle mi nove paladinkeajme kak su udobne i divne i krasne, iz kutije pravo na noge sam obula
![]()
Palladium brate slatkiMsš Paladium? Ne msš...
Napravi jei ja sam pokleknula
al nemam sliku![]()
kasnijeNapravi je![]()
Meni se ova rubber baza pokazala kao dobro rešenje, videću kako će proteći skidanje i novo stavljanje, ali nisu mi mrdnuli nokti nigde, a bili su užasni, užasni.sto mi niko ne rece da nadogradnja noktiju traje 2 sata...doduse, nisam nikog ni pitala
ali ispalo je skroz okej
s obzirom na moje surovo izgrickane nokte i ljustenje gomile nara neki dan
zena je carobnica