Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не подносим мирис кувања ни у свом стану.
komsija koji zivi u kuci do nase je na otvorenoj terasi napravio trpezariju sa kuhinjom
mislim kuva na terasi i sve broke jede do kasne jeseni
meni je to divno
i stvarno lepo kuva, sa lepim zacinima jer ti taman onak nadrska nos
cak i kad skusu pece na gradele, isto lepo mirise..toliko da odmah pozelis ribu za rucak
i par puta je zasvirao, nekad je imao svoj bend, sad razvuce prste po akusticnoj gitari..i uvek je neku mediteranski zvuk..
onako bas za uzivanje

Mi smo ziveli u prizemlju i imali mali hodnik ispred vrata gde samo mi prolazimo. I ona kad dolazi cistacica unesemo sve unutra- torbu za golf i kriket da ne bi dobili pretece pismo😁
jednom sam u Svici iznela saksiju sa cvecem ispred vrata da lepo oribam pod, bile gospoje da ciste i stigla opomena da se skloni cvece iz hodnika

koje cvece, kad cveca nema tamo? :eek:
tek posle sam se setila da je stajala saksija nekih pola sata, nisam ih ni cula da su cistile

Na našem međuspratu, tj -ovima je baš lepo što ima cveća preko zime. Upravnik, sendvičožder, izdao naređenje da se skloni..to je ono slobodan prolaz u sl. požara i ostalih vanrednih situacija. Da, sve trčimo da vežbamo za evakuaciju od zemljotresa, pa ćemo da polomio noge ..Nije dugo ostao kao upravnik zgrade, al biljke jesu.
Što, baš lepo...biljke, cfetje...

Ово морам да вам покажем. Силазила сам пешке због поправке лифта и пар спратова ниже снимим ово:
Pogledajte prilog 1040715
Прво су биле само слике а сад је ту и намештај.
E, imamao i mi debile koji drže slike na svom spratu na stepeništu....mž kaže ...ovo je ekipa kao u Rozmarinoj bebi.
To su neke babe, pa dok su one mrdajuće...

Ја сам кришом морала да бацим стазу из бакиног ходника, док је била болесна. Знали смо да је оздравила када је питала за њу :lol:
Слагали смо да је др запео када је долазио и да смо је однели у подрум. Док не ојача и сама оде у подрум :whistling:

Ја сам кришом морала да бацим стазу из бакиног ходника, док је била болесна. Знали смо да је оздравила када је питала за њу :lol:
Слагали смо да је др запео када је долазио и да смо је однели у подрум. Док не ојача и сама оде у подрум :whistling:
i ja svasta bacim ovom mom krisom

kazem bacicu ti ovo, on kuka, ja ga jedva ubedim a onda bacim 5 stvari da ni ne zna :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back