Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево и ових преко пута
IMG_20211026_134043.jpg

Зато и мрзим управника. Он је дужан да их принуди да склоне све са ходника. Речено му је икс пута.
ali to je i do stanara zgrade..
neki su renovirali stan i bila je ogromna prasincina u hodniku....obicno ti sto renoviraju ciste za sobom (i ja sam)..ovi nisu..bila je prasina par dana i onda smo se mi okupili i kuc kuc..regulisite ovo..sutradan se hodnik blistao.

kad si vec toliko drcna i impulsivna..zasto lepo ne organizujes stanare zgrade da vodite racuna o zgradi?

mi u zgradi vec imamo predsednika kucnog saveta (nas covek iz zgrade) koji odlicno vodi racuna, meni je par puta pomogao ali i pored toga nas nekoliko smo se organizovali zbog stvari koje nama dirketno smetaju ili na koje zelimo da uticemo pozitivnim promenama...i onda samo izadjemo pred predsenika sa gotovim resenjem...uzmi stvar u svoje ruke..od kukanja i mrznje nemas koristi

ali to je i do stanara zgrade..
neki su renovirali stan i bila je ogromna prasincina u hodniku....obicno ti sto renoviraju ciste za sobom (i ja sam)..ovi nisu..bila je prasina par dana i onda smo se mi okupili i kuc kuc..regulisite ovo..sutradan se hodnik blistao.

kad si vec toliko drcna i impulsivna..zasto lepo ne organizujes stanare zgrade da vodite racuna o zgradi?

mi u zgradi vec imamo predsednika kucnog saveta (nas covek iz zgrade) koji odlicno vodi racuna, meni je par puta pomogao ali i pored toga nas nekoliko smo se organizovali zbog stvari koje nama dirketno smetaju ili na koje zelimo da uticemo pozitivnim promenama...i onda samo izadjemo pred predsenika sa gotovim resenjem...uzmi stvar u svoje ruke..od kukanja i mrznje nemas koristi

Не млати. Овде су људи незаинтересовани. И не знам пола њих. То није мој посао, он је плаћен да га ради.

Не млати. Овде су људи незаинтересовани. И не знам пола њих. То није мој посао, он је плаћен да га ради.
to je tipican nas covek..zeli da drugi resavaju ono sta njemu smeta
onda cuti i trpi..ti izgleda samo ovde imas jezik..ali u realu si mis.

Комшиница на првом је од терасе направила кухињу. А вечито држи и отворена врата стана, уопште не знам зашто.

Mozda nema aspirator u kuniji pa luftira prirodnim putem. :D

Barem je to cesto kod mene, ima ih tako koji otvore ulazna vrata kad nesto spremaju i onda celi soliter namirise sta ima za rucak. :mrgreen:

to je tipican nas covek..zeli da drugi resavaju ono sta njemu smeta
onda cuti i trpi..ti izgleda samo ovde imas jezik..ali u realu si mis.

Он је плаћен да то решава. Да сам хтела да се бавим проблемима зграде, ваљда бих се сама јавила за место управника. Нисам миш него нећу да радим туђи посао.

Upravnici su uglavnom debili koje ne zanima ništa... Mi smo trojicu promenili do sada... Prethodni poslao skoro svima opomenu pred tužbu jer ga je malo ko plaćao jer jelte nije radio ništa povodom problema koji de facto postoje.

A iskren da budem, kad se pojavio još onaj prvi, neki ljudi su jedva dočekali da pametuju kako bi trebalo ovo, te trebalo ono, kako je problem nešto treće itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back