Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
A inace sam dobila mejl da sam dodata u novi projekat, znaci idem da se besim odma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нећу да прљам руке и да стварам проблем мужу који те људе зна од своје седме године живота. Јел јасно сада?!?!mozda, ali bih ja resio problem tog kredenca za nedelju dana.
a ti nastavi da kukas kako ti smeta
komsija koji zivi u kuci do nase je na otvorenoj terasi napravio trpezariju sa kuhinjomНе подносим мирис кувања ни у свом стану.
e pa tako onda kazi
neka neko drugi prlja ruke umesto tebe..
da se vratim na ovo
https://forum.krstarica.com/threads/sta-trenutno-radis-16.923508/post-43586197
lako ti je kad si dobar s vesaromali bih ja resio problem tog kredenca za nedelju dana.
jednom sam u Svici iznela saksiju sa cvecem ispred vrata da lepo oribam pod, bile gospoje da ciste i stigla opomena da se skloni cvece iz hodnikaMi smo ziveli u prizemlju i imali mali hodnik ispred vrata gde samo mi prolazimo. I ona kad dolazi cistacica unesemo sve unutra- torbu za golf i kriket da ne bi dobili pretece pismo![]()
Tamo nista nije moglo, ni cipeleali zato se probijas do stana kroz gomile cipela ispred svakih vrata
to moze![]()
Zašto?Не сме да ради то бре.
E, imamao i mi debile koji drže slike na svom spratu na stepeništu....mž kaže ...ovo je ekipa kao u Rozmarinoj bebi.Ово морам да вам покажем. Силазила сам пешке због поправке лифта и пар спратова ниже снимим ово:
Pogledajte prilog 1040715
Прво су биле само слике а сад је ту и намештај.
ne moze ni ovde, kao, ali im se tolerisu blatnjave cipeletine i patike jer oni svi setaju po sumamaTamo nista nije moglo, ni cipele
i ja svasta bacim ovom mom krisomЈа сам кришом морала да бацим стазу из бакиног ходника, док је била болесна. Знали смо да је оздравила када је питала за њу
Слагали смо да је др запео када је долазио и да смо је однели у подрум. Док не ојача и сама оде у подрум![]()
И ја мом. Онда ме зове:”Где си ми смандрљала...?”i ja svasta bacim ovom mom krisom
kazem bacicu ti ovo, on kuka, ja ga jedva ubedim a onda bacim 5 stvari da ni ne zna![]()
najbolje je kad trazi neku majicu a ja je bacila pre 3 godineИ ја мом. Онда ме зове:”Где си ми смандрљала...?”
Ја?![]()
normalno da je u vikendiciTo vam je baš lepo, znate...tako meni pola stvari nestalo, Aj gde mi je sivi džemper sa ogromnom kragnom s rajsferšlusom.
Sad se vadi na vikendicu. Kad nema nešto što tražim, pa u vikendiciji je, bouuže..sfašta..