limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.086
Iskrena da budem, ne razumijem te pobude da se psi drze u stanovima. Citam vas ovde i gledam koje da tako kazem "zaebancije" imate oko njih...te izvodi ih,setaj,laju,ne laju,bolesni,kupaj,cisti dlake,smetaju komsijama itd.
Mislim da stanovi jednostavno nisu za zivotinje.
Drugo je kuca ili dvoriste.
Ajd nekako da razumijem da neko drzi neku sitnu zivotinjicu,tipa pekinezera,macke,kojoj ne treba puno prostora,ali drzati velike pse u stanovima i to jos vise njih mi je neshvatljivo.
Ja sam nekad imala macka,kucnog ljubimca...bio je u dvoristu,ali ponekad je ulazio u kucu.I to sto ponekad udje je prljao,dlake se linjaju, jednostavno i pored ciscenja nemas osjecaj cistoce i ne znas je li se on prosetao po stolu kad ti ne gledas.
Zivotinje su zivotinje.Mi smo ga svi voljeli,i on nas
, ali smjestaj mu je bio van kuce.
Mislim da stanovi jednostavno nisu za zivotinje.
Drugo je kuca ili dvoriste.
Ajd nekako da razumijem da neko drzi neku sitnu zivotinjicu,tipa pekinezera,macke,kojoj ne treba puno prostora,ali drzati velike pse u stanovima i to jos vise njih mi je neshvatljivo.
Ja sam nekad imala macka,kucnog ljubimca...bio je u dvoristu,ali ponekad je ulazio u kucu.I to sto ponekad udje je prljao,dlake se linjaju, jednostavno i pored ciscenja nemas osjecaj cistoce i ne znas je li se on prosetao po stolu kad ti ne gledas.
Zivotinje su zivotinje.Mi smo ga svi voljeli,i on nas