Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tacno.🙂
Sad dijelim dvoriste,ali sa tudjim mackama.
Stalno spartaju.Ali ja ih ne hranim,niti brinem o njima.Dozvoljavam im prolaz. 🙂
Kako objasnjavas da je moj macak izlazio pred mene kad se nocu vracam iz grada, prilicno daleko od kuce.Jednostavno,krene u susret i vrati se sa mnom.
Kad krenem u prodavnicu,ide sa mnom,saceka,i opet se vratimo zajedno. 🙂
Ostale macke koje nisu bile "moje" to ne rade.
Jesi li vakcinisala mačke, zaštitila ih od parazita, nekad očešljala za češljanje mačke lol

P.S. mačke su takođe teritorijalne životinje. Znači mačak je znao po mirisu da dolazi neko ko ga hrani, ni jedan mačak nije smeo tu da prosledi bez njegove dozvole.

Poslednja izmena:
Vidi, ja zivim u ogromnom stanu, usput stan ima i balkon i terasu od 80 qm, ali
ja psa nemam ni zbog velicine stana, ni zbog velike terase na kojoj bi mogao da zivi
nego zato sto zelim da se druzim s njim i da idem ta dva sata u setnju, a moj muz takodje
dva sata jer nam je to recimo zamena za neka trcanja, fitnise, a svima lepo.
Значи - не би излазила из куће да ти није четвороношца?

Jesi li vakcinisala mačke, zaštitila ih od parazita, nekad očešljala za češljanje mačke lol
Ma jok.Nismo ih vakcinisali, nismo ih hranili granulama,nismo ih cesljali.Zivjele su ko prave avlijanerske domace macke.Jesmo ih pokusavali kupati,otimale su se i skicale.Posle nismo ni pokusavali,to ne vole.
I bile su zdrave,nije im falilo nista.
Inace,to je bilo ratno doba,ni ljudi nisu isli doktoru,kamo li macke. 🙂
Inace,uglavnom je bila mama macka koja se macila i bude pet,sest macica.
Nesto djeca raznesu,nesto ostane.Onda dodju sledece generacije...i tako.Smatrali smo da nije neki rizik od bolesti,iako bih ih sad da ih imam obavezno vakcinisala.

Ma jok.Nismo ih vakcinisali, nismo ih hranili granulama,nismo ih cesljali.Zivjele su ko prave avlijanerske domace macke.Jesmo ih pokusavali kupati,otimale su se i skicale.Posle nismo ni pokusavali,to ne vole.
I bile su zdrave,nije im falilo nista.
Inace,to je bilo ratno doba,ni ljudi nisu isli doktoru,kamo li macke. 🙂
Inace,uglavnom je bila mama macka koja se macila i bude pet,sest macica.
Nesto djeca raznesu,nesto ostane.Onda dodju sledece generacije...i tako.Smatrali smo da nije neki rizik od bolesti,iako bih ih sad da ih imam obavezno vakcinisala.
Uh, pa vi ste i ali mačkarnik svaka 3 meseca : )

Uh, pa vi ste i ali mačkarnik svaka 3 meseca : )
Da. 😀 Stalno ih je bilo,ali uvijek nekako ostane jedna ili dvije.
Nismo ih nigdje bacali, kao sto neki bacaju macice...neke odnesu djeca,neki sami negdje nestanu.
Sjecam se jednom macka omacila njih pet,sest...a bas svi razlicitih boja.🙂
Bili su bas slatki, ne znas koje je ljepse mace.
Posle smrti tog macka koji je najduze bio kod nas i koga smo bas voljeli,nismo vise drzali macke.

Jednom smo bili u selu i u kucu u kojoj niko ne zivi usla macka,a nismo je vidjeli i ostala zakljucana.
Kad smo dosli ponovo posle nekoliko dana, ona je jadna bila skroz izbezumljena.Nije imala hrane ni vode,pocijepala zavjese..ali prezivjela je. 🙂

Da. 😀 Stalno ih je bilo,ali uvijek nekako ostane jedna ili dvije.
Nismo ih nigdje bacali, kao sto neki bacaju macice...neke odnesu djeca,neki sami negdje nestanu.
Sjecam se jednom macka omacila njih pet,sest...a bas svi razlicitih boja.🙂
Bili su bas slatki, ne znas koje je ljepse mace.
Pa, znam da ti nisi nečovek.
Nego, meni takvi mačići prave probleme. U vikendici sam malo mače nosio kod veta, sakrilo se, jedva sam ga našao. Vlasnici mu nisi bili tu, dobio je gadan konjutivitis, majka nemam pojma ni koja je i šta ću - kod veta.
Srećom nije bio virus koji kosi mačiće.

Uopšte nisam cat person, tako BiH odneo i prase, srnu, lisicu...sad baš tele...pa i tele, ako ne može da dođe Vet...

Pa, znam da ti nisi nečovek.
Nego, meni takvi mačići prave probleme. U vikendici sam malo mače nosio kod veta, sakrilo se, jedva sam ga našao. Vlasnici mu nisi bili tu, dobio je gadan konjutivitis, majka nemam pojma ni koja je i šta ću - kod veta.
Srećom nije bio virus koji kosi mačiće.

Uopšte nisam cat person, tako BiH odneo i prase, srnu, lisicu...sad baš tele...pa i tele, ako ne može da dođe Vet...
I mi bismo ih lijecili da su bile bolesne,ali srecom,nisu.
Inace,ima sa mackama bas dozivljaja. 🙂
Jednom smo u kuci culi da macici mjaucu,a nigdje ih ne vidimo.Prateci macku koja je u zubima nosila jedno mace vidimo da je prevalila dugu putanju od šupe gdje je bila smjestena do kuce , i kroz otvoren prozor usla i ubacila mace u kauc,ispod gdje stoji posteljina.
Bila je ubacila dvoje i vratila se po ostale.
A to je radila jer je htjela da ih sakrije da ih ne pojedu mackovi.
Jednom su macici usli u motor auta,jedva smo ih nasli.Cujes mjaucu i cvile,a nigdje ih nema.
Opsta potraga za njima bila dok se neko nije dosjetio auta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back