Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како ми то тужакање иде на нерве! Какви су то мозгови?
Шта ми све смета, па шта да радим, живим у згради.
Реагујем на малтретирање, насиље. А већина се баш на то прави глува.

Знаш шта, ако се ја трудим да не стварам буку, с пуним правом то очекујем и од других.

Imaš situacija gde to jednostavno nije moguće, tipa kada se renovira stan. U tim situacijama očekujem da se poštuje kućni red. Kad ti je dozvoljeno pravi buku, kad je kućni red onda gasi bušilicu.

Imaš situacija gde to jednostavno nije moguće, tipa kada se renovira stan. U tim situacijama očekujem da se poštuje kućni red. Kad ti je dozvoljeno pravi buku, kad je kućni red onda gasi bušilicu.

То су неизбежне ситуације које сам и сама имала и које сви имају. Реч је о ономе што се може избећи ако си иоле пристојан.

Ej a da dođete kod mene i da ovako zajedniči izmlatimo ove degene iznad mene. Još malo će ovaj njihov džukac da prokopa kod mene u stan. Po celu noć jurca i laje kao nenormalan, a laju i oni jer su ludaci. Ja više ne znam šta da radim, komunalce ne zanima. Jedino da ih prijavim soc.radniku zbog ove dece, ali mi to nekako nije ljudski pa mi žao. Majka ih je ostavila, ali oni rastu u dvoje huligana.

Како ми то тужакање иде на нерве! Какви су то мозгови?
Шта ми све смета, па шта да радим, живим у згради.
Реагујем на малтретирање, насиље. А већина се баш на то прави глува.
Mislim da znam ko je, jer ispod i iznad i pored nas stanovi nisu, njih sam bas pitala i pre ovoga, ja uvek pitam da li se cuje J i sada da li se cujeili im smeta pas i svi su rekli da je. sve ok, ali def mislim da je jedna budala koja mi ide na k, nesto sam se ja zakacila sa njim jer je hteo da je mazi, ja mu rekla da je ne mazi i ne dira
I on se uvredio bogzna kako i od tada uvek kad prolazi pored nas kaze -sklonite je od mene- :lol:

Мени на ону ствар иду две особе из улаза. Једна са другог спрата, немамо лифт и морам да прођем поред стана који ужасно смрди. Поред тих врата морам да задржим дах. У гарсоњери живе она, њен отац, два велика пса и мачка. Животиње су њихова ствар али смрад свачијa. Не осети се тако код свих са животињама. Значи, до њих је.
И баба из приземља, нама видео надзор не треба. Паркирана кола испред зграде, ја излазим а она се усуди "Јел тебе чекају?". Не могу да одбрусим а радо бих јој наочаре бацила и згазила :lol:

Мени на ону ствар иду две особе из улаза. Једна са другог спрата, немамо лифт и морам да прођем поред стана који ужасно смрди. Поред тих врата морам да задржим дах. У гарсоњери живе она, њен отац, два велика пса и мачка. Животиње су њихова ствар али смрад свачијa. Не осети се тако код свих са животињама. Значи, до њих је.
И баба из приземља, нама видео надзор не треба. Паркирана кола испред зграде, ја излазим а она се усуди "Јел тебе чекају?". Не могу да одбрусим а радо бих јој наочаре бацила и згазила :lol:

U ovo selo što putujem uglavnom idem istim danima u isto vreme i naravno vazači buseva su manje-više isti i znaju redovne putnike. Mene na stanici čekaju, jer ima da se pešači od mesta gde me bus ostavi do kluba. I jedan od vozača me upita "danas nema šofera" ja mu odgovorim " a što je to vas briga". Više mi se nije nikad obratio, neprijatno mu je i kratu kada mi naplaćuje :lol:

A zašto je problem da je pomazi?
Ja ne razumem, mada nemam rasne kerove i iskreno, mazim sve koji dođu do mene, nije mi palo na pamet da to nekom može da smeta...
zato sto je pas iz azila koji se boji stranaca i nije joj prijatno kada je maze osim ako sama ne pridje i da znak da joj je ok

Zato sto sam ulozila zestok napor da je dovedem u red i nemam nameru da zbog njegove potrebe da je mazi a ona ne zeli stvaram i sebi i njoj problem
Osnovnaa kulutura je pitati da li smes da pomazis psa bio on civava ili pit bul jer pojma nemas da li je to psu prijatno, tome pre svega treba uciti decu, j obozava pse ali nikad ne mazi dok ne pita

Ni meni ne prija da me mazi svako ko prodje pored mene :malav:

U ovo selo što putujem uglavnom idem istim danima u isto vreme i naravno vazači budeva su manje-više isti i znaju redovne putnike. Mene na stanici čekaju, jer ima da se pešači od mesta gde me bus ostavi do kluba. I jedan od vozača me upita "danas nema šofera" ja mu odgovorim " a što je to vas briga". Više mi se nije nikad obratio, neprijatno mu je i kratu kada mi naplaćuje :lol:

Čitam bundeva pa mi ništa nije jasno :lol:

zato sto je pas iz azila koji se boji stranaca i nije joj prijatno kada je maze osim ako sama ne pridje i da znak da joj je ok

Zato sto sam ulozila zestok napor da je dovedem u red i nemam nameru da zbog njegove potrebe da je mazi a ona ne zeli stvaram i sebi i njoj problem
Osnovnaa kulutura je pitati da li smes da pomazis psa bio on civava ili pit bul jer pojma nemas da li je to psu prijatno, tome pre svega treba uciti decu, j obozava pse ali nikad ne mazi dok ne pita

Tako mene smoki zgranuto pitala što ne dam trogodišnjaku (u to vreme) da mazi lutalice :lol:
Pa nije da mu ne dam, al se vidi da ona dugo nije imala kontakt sa malom decom.
Smoki, vrati se, vi lav ju <333

Ovaj jedan konj sa kojim trenutno radim, prva dva meseca treninga sam zabranila da konju osim mene i čoveka koji ga hrani i čisti boks niko ne prilazi. Tek kada je olabavio i ušao u rutinu, ubacila sam još jednog čovek u trening.

Tako mene smoki zgranuto pitala što ne dam trogodišnjaku (u to vreme) da mazi lutalice :lol:
Pa nije da mu ne dam, al se vidi da ona dugo nije imala kontakt sa malom decom.
Smoki, vrati se, vi lav ju <333
Lutalice sam pocela da ga pustam da mazi tek kad je skroz porastao da nema pokrete zbunjujuce i to tako sto pridje, spusti ruku da ga onjuse i ako govor tel pokaze da je ok moze da mazi

U ovo selo što putujem uglavnom idem istim danima u isto vreme i naravno vazači buseva su manje-više isti i znaju redovne putnike. Mene na stanici čekaju, jer ima da se pešači od mesta gde me bus ostavi do kluba. I jedan od vozača me upita "danas nema šofera" ja mu odgovorim " a što je to vas briga". Više mi se nije nikad obratio, neprijatno mu je i kratu kada mi naplaćuje :lol:
Ali tacno ti zamisljam facu dok to izgovaras :lol:

Bože, pa koja sam ja nemajka i ujedno jedna nekulturna osoba. Puštam dete da mazi sve lutalice oko škole još od prvog dana, oni se sad već raduju kad ga vide. S tim da stane i sačeka da pas kog ne zna dobro, dođe kod njega. Jednom ga je jedan veći dečak gurnuo, ovaj pao, taj veći pošao prema njemu, stvorio se pas, stao ispred njega i lajao na velikog dečaka, pa je on otišao. I kao što rekoh, pomazim svakog psa koji dođe do mene, a dolaze....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back