Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koju prirodu sa tvoje terase, šta ti misliš da mačke imaju teleskop?

Kaži da.bi to smetalo tvom komforu, još i da kupujem hranu, vakcinišeš..ma idi ...

Егоцентричан си па мислиш да и други јесу. Да, са моје терасе види се ливада, дрвеће, небо и река.
Да животињу осудим на две собе и предсобље. НЕ. Ко нема двориште, не треба да их има.

Егоцентричан си па мислиш да и други јесу. Да, са моје терасе види се ливада, дрвеће, небо и река.
Да животињу осудим на две собе и предсобље. НЕ. Ко нема двориште, не треба да их има.
Mačka ne dobacuje dotle...eto koliko znaš...mačke čulo percepcije su - brkovi primarno.

I ja svasta nesto ne razumem, ali sam zena sirokih pogleda pa svakome na i po volji.
Nema zayebancija oko pasa, samo plezir i smeh, zezanje. Ja sam dva sata dnevno sa psom
napolju, meni je ta setnja eliksir lepote, pameti i mladostii. Oboje znaci profitiramo, i pas i ja.
Najsrecniji su psi koji zive bas u stanu jer sa njima mora da se ide u stenju, ovi po avlijama otupave,
niko se o njima i ne brine, nije dovoljno davati im da jedu i vodu.
To uopšte nije istina. Moje komšije imaju 2 velika psa, koji imaju na raspolaganju veliko dvorište, budu i u kući kao i ti psi držani samo u stanu, redovno ih šetaju, treniraju. Uvek pomislim kako je lepo i njima, i mačkama od drugog komšije koje su ceo dan kod mene u dvorištu, sele se sa jastuka na jastuk, tražeći sunce ili hladovinu, zavisno od vremena. Puno je zelenila, ptica, veverica, ježeva, blizu je šuma...žive kako i trebaju da žive. U prirodi.

Ponekad nađem udavljenog miša na travnjaku, valjda da se oduže za gostoprimstvo.:lol:

Dlake, usisavanje ..to bre kažu..nesposoban sam da sa drugom vrstom delim prostor..kad vidiš mače sa polomljenim nogom pored kontejnera, ko ga ****....priroda mu je kontejner.

Више вреди дан слободе него година у соби. Изволи, иди на доживотну у Забелу са сат шетње дневно па се јави.

To uopšte nije istina. Moje komšije imaju 2 velika psa, koji imaju na raspolaganju veliko dvorište, budu i u kući kao i ti psi držani samo u stanu, redovno ih šetaju, treniraju. Uvek pomislim kako je lepo i njima, i mačkama od drugog komšije koje su ceo dan kod mene u dvorištu, sele se sa jastuka na jastuk, tražeći sunce ili hladovinu, zavisno od vremena. Puno je zelenila, ptica, veverica, ježeva, blizu je šuma...žive kako i trebaju da žive. U prirodi.

Ponekad nađem udavljenog miša na travnjaku, valjda da se oduže za gostoprimstvo.:lol:
Da,znaju da misa donesu na prag i ostave. To je njihov nacin da pokazu zahvalnost. 🙂

• Voli
Reactions: Em.

Pa lepo, ja to pozdravljam:)

И робијаши се забављају правећи Ајфелове куле од палидрваца.

Што ти не покупиш неког пса луталицу. Само расно, јел.
Ne, pokušavao sam i mlatio se po azilima, proveo sate. A na štene nisam naišao usput , uzeo BiH ga.

Jednog jazavičara mi je donela poznanica, al on nije hteo nas : )
Taj je bio vezan za njih i imao oko 5 god.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back