- Poruka
- 50.388
Znam da sam bio pored tastera i pitao koji ce sprat. Šipka mi reče muskim glasom, drugi 
Nisam bas hteo da se smejem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hteo ili smeo?Znam da sam bio pored tastera i pitao koji ce sprat. Šipka mi reče muskim glasom, drugi

secam seМислим да сам писала да сам ја летос излазећи у рикверц умало ударила Петра Челика
Срећа па је занемоћао![]()
jel si odgovorio ...Znam da sam bio pored tastera i pitao koji ce sprat. Šipka mi reče muskim glasom, drugi
Znam da su pokupili sav kiseonik u liftu, kolika pluca imaju. Da sam isao na 3, osusio bi se ko zumbuljel si odgovorio ...
stize jedan drugi za madam![]()

odmaraj i umotaj se u vunu, direktno na kozuI ja pijem kafu podbočena kao porodilja jastucima, ledja sam namazala nekom konjskom kremom, za oči ujeda. Nikad me nisu boljela juče sam nešto teško digla i danas me boluckaju.
Hvala ti, zaboravila sam na to.odmaraj i umotaj se u vunu, direktno na kozu
@dive me je spasila proslog leta tim savetom, preko noci kao rukom odnesen bol a danima me mucilo

joj mukicaProvalika uciteljica, tj priznao je kada je shvatio da ce da ga provali kad je pocela da ispituje pojedinosti iz knjige
Radi upravo dodatni rad koji je dobio za kaznu i place na sav glas

Da, zato sam ga i pustila da odradi sve kako je zamisliojoj mukica
ali neka, naucio je jos jednu zivotnu lekciju, na tezi nacin ali ce je dugo pamtiti
znam...cari roditeljstva, moras ih pustati i da sami tresnu glavom o zidDa, zato sam ga i pustila da odradi sve kako je zamislio
To ti je super zdravo. Uh jedva čekam da mogu bar do pola da prošetam.Убих се поподне шетајући по Ади. Ноге не осећам. Мислим да сам провела 4 сата тамо.
To ti je super zdravo. Uh jedva čekam da mogu bar do pola da prošetam.
Da, lepo je.Јесте, лепо је било заиста. Човек тако смири живце тамо, просто заборави на све.
ada je sada i u rano prolece, pocetak aprila, najlepsaУбих се поподне шетајући по Ади. Ноге не осећам. Мислим да сам провела 4 сата тамо.
ada je sada i u rano prolece, pocetak aprila, najlepsa
Krug oko ade napuni baterije za celu nedelju
Msm setnja generalno al ada posebno u to vreme
Ja sam tokom trudnoce svako vece od vrha zemunskog keja do vracara pesice
Mene je to odrzalo u trudnoci i fizicki i psihicki
Kako mislis sranja?Ja nisam procitala ni jednu lektiru u srednjoj
Stos je bio u tome sto sam bez problema izjavila da mi ne pada na pamet da citam sta mi se namece, citacu sta ja hocu
A posto sam bila inventar u gradskoj bibl, svaki dan knjige sa mnom u torbi, knjige koje citam po sopstvenom izboru, profanka srpskog je brzo shvatila s kakvom budalom ima posla
Nije me dirala sto ne citam lektiru, ja sednem u zadnju klupi i citam nesto svoje, ne tangira me niko, ne diram nikoga
Onda ona tako na casovima kad su analize tih debilnih knjizetina pita mene da pricam o ovome sto citam u tom momentu
Za 2 sasvim dovoljnone sme da mi da vise jer nema smisla prema ovima koji se povinuju naredjenju i citaju ta srranja...sasvim ok i fer
Ne diram nikoga niko me ne dira, krsim pravilo ali pasivnom agresijom, pa i nema neke drame jelte
I vuk sit i ovce na broju
Procitala sam, samo za vreme srednje skole, na stotine knjiga, vise nego vecina odraslih za ceo zivot....
sta ce ti kamencici?Ја притом не идем по стази него по шљунку и то цик цак, тражим каменчиће, сагињем се, умор је тим већи.
sta ce ti kamencici?