Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Убих се поподне шетајући по Ади. Ноге не осећам. Мислим да сам провела 4 сата тамо.
ada je sada i u rano prolece, pocetak aprila, najlepsa
Krug oko ade napuni baterije za celu nedelju
Msm setnja generalno al ada posebno u to vreme
Ja sam tokom trudnoce svako vece od vrha zemunskog keja do vracara pesice
Mene je to odrzalo u trudnoci i fizicki i psihicki

ada je sada i u rano prolece, pocetak aprila, najlepsa
Krug oko ade napuni baterije za celu nedelju
Msm setnja generalno al ada posebno u to vreme
Ja sam tokom trudnoce svako vece od vrha zemunskog keja do vracara pesice
Mene je to odrzalo u trudnoci i fizicki i psihicki

Ја притом не идем по стази него по шљунку и то цик цак, тражим каменчиће, сагињем се, умор је тим већи.

Ja nisam procitala ni jednu lektiru u srednjoj :lol:

Stos je bio u tome sto sam bez problema izjavila da mi ne pada na pamet da citam sta mi se namece, citacu sta ja hocu
A posto sam bila inventar u gradskoj bibl, svaki dan knjige sa mnom u torbi, knjige koje citam po sopstvenom izboru, profanka srpskog je brzo shvatila s kakvom budalom ima posla :lol:
Nije me dirala sto ne citam lektiru, ja sednem u zadnju klupi i citam nesto svoje, ne tangira me niko, ne diram nikoga
Onda ona tako na casovima kad su analize tih debilnih knjizetina pita mene da pricam o ovome sto citam u tom momentu :lol:
Za 2 sasvim dovoljno :lol: ne sme da mi da vise jer nema smisla prema ovima koji se povinuju naredjenju i citaju ta srranja...sasvim ok i fer
Ne diram nikoga niko me ne dira, krsim pravilo ali pasivnom agresijom, pa i nema neke drame jelte
I vuk sit i ovce na broju
Procitala sam, samo za vreme srednje skole, na stotine knjiga, vise nego vecina odraslih za ceo zivot....
Kako mislis sranja?
Tu ima super knjiga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back