Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
napokon mi stize ajvar danas, jeeee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napokon mi stize ajvar danas, jeeee![]()
Dobro me potseti, al sad sam se napalio na pike programming language *C++ interpreter* ЧПasembliraj nešto : D
daj roze kujnu nisamo videliJa se suncam, pijem koktel i citam knjigudanas je bas toplo
Pa jes, ako imas valunge, u hladu na tih 14 nije prijatno uopsteДовољна је мајица са дугим рукавима.
Nisu zavrsili. Samo su spajz okrecili u "kreda belo" koje je ustvari floruscentno pastelno zuto zelenodaj roze kujnu nisamo videli
e, a bas sam htela da pitam jel se kacila trojaJa se suncam, pijem koktel i citam knjigudanas je bas toplo
Немам валунге, нисам зимљива.Pa jes, ako imas valunge, u hladu na tih 14 nije prijatno uopste
ne brini se kreda belo postane prljavo mlakasto, a kujna mi je vetj rozeNisu zavrsili. Samo su spajz okrecili u "kreda belo" koje je ustvari floruscentno pastelno zuto zelenoal nema veze, ko ce da gleda u spajz
Roze kujna sledece nedelje
Не верујем да је од грејања, све ми је поотварано. Врућина је напољу.
ko ti to kreci po kuci...del i rodni?Nisu zavrsili. Samo su spajz okrecili u "kreda belo" koje je ustvari floruscentno pastelno zuto zelenoal nema veze, ko ce da gleda u spajz
Roze kujna sledece nedelje
Хаха, чувена епизода са бојом за тунеле.ko ti to kreci po kuci...del i rodni?![]()
ahaХаха, чувена епизода са бојом за тунеле.
jel to ono kad je bio mrtav katarinac u kavezu?
i kosilice za travuИ то али оно са кинеским рестораном је врх.
to ti je u stvari hobi..skupljanje kamencicaБоље да буду код мене која их волим и знам шта су него да леже на плажи непримећени и невољени.
Знаш ли колико је на свету таквих као ја? Пуно.
Pogledajte prilog 1036640
То нису обичне косилице.i kosilice za travu
daaaaaТо нису обичне косилице.
?
То су неисправне косилице!
sta ce ti neispravne kosilice?То нису обичне косилице.
?
То су неисправне косилице!
nije ta epizodajel to ono kad je bio mrtav katarinac u kavezu?