86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ма разумем ја њену потребу, и подржавам. Само сада, у тренуцима очаја, не треба себи да навуче проблем, кроз који је већ прошла.To si u pravu ali ne možemo mi da procjenjujemo šta je nekom važno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма разумем ја њену потребу, и подржавам. Само сада, у тренуцима очаја, не треба себи да навуче проблем, кроз који је већ прошла.To si u pravu ali ne možemo mi da procjenjujemo šta je nekom važno.

Јесте@86bogomoljka Ja razumem drugaricu. Da nije drugarica rak u horoskopu, slučajno?![]()

Sve je jasno onda.
Eh, naivna mala Bogi....Ма, све ОК. Причале смо опет и смејале се.
Сви имамо те тренутке. И сама сам склона глупостима. Али пријатељи служе и да те опомену, измеђуосталог.

После лошег брака или везе је потребан период самоће да би се опет успоставили ваљани критеријуми.Ствар је у томе што је.бача увек може наћи. Партнера када се коцкице сложе. Желим јој што пре.
Али да плаче опет због неверства, лењости, како је све на њеним леђима, а исти к. Па дајте! Онда боље да плаче што је сама.
budenbrokovi, stanac, povratak filipa latinovića itdЕво, сад сам питала мужа - да, имали смо Кафкин Процес, нешто од Добрице Ћосића...
budenbrokovi, stanac, povratak filipa latinovića itd
I mi smo imali Glembajeve,Prokletu avliju,Tvrđavu...i ja više ne mogu da se sjetim.Буденброкових се не сећам. Глембајеве смо имали од Крлеже.
ma i glembajeve i povratak fl, bar ja sam imao obeБуденброкових се не сећам. Глембајеве смо имали од Крлеже.
ma i glembajeve i povratak fl, bar ja sam imao obe
e tog filipa nisam mogao da čitam toliki je smor
i obori me krava na popravni zbog jedne nepročitanje knjige
ja opušteno dođem u avgustu
jesi pročito - nisam
dade mi keca te sam ponavljao
Skupila jastuke pa se malo uzdigla kao da sedim. Ne mogu da ležim na strani bole me kukovi, a na leđima ne smem zbog pluća, pa malo ovako da odmorim.
jel ovo onaj revakcinisani talijanski deda?Ово ми је хит јутра![]()