bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Evo pishem dokumentaciju za projekat, popio kritiku od shefa da sam neke stvari propustio,
zahvalio se na kritici i krenuo na posao
zahvalio se na kritici i krenuo na posao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok ali sta ce ti?То нису обични каменчићи. То је калцедон и карнеол. Воштани сјај. Модификација кварца налик стаклу.
Шта ће теби било шта. Ај' не зезај, окани ме се.ok ali sta ce ti?
ovako i kod mene prethodnih par dana, traje nekih sat vremena i prestaneСваког јутра шмркање и кијање. Шта сад цвета? Корови? Ериусе, хвала ти![]()
ti ko jazavičarЈа притом не идем по стази него по шљунку и то цик цак, тражим каменчиће, сагињем се, умор је тим већи.
Као крвоследник.ti ko jazavičar))))
centralnoСваког јутра шмркање и кијање. Шта сад цвета? Корови? Ериусе, хвала ти![]()
centralno
sad ti cvjeta centralno![]()
Josh ne, u karantinu sam do ponedeljka.mex na terenu si?
Chek da proverim, i meni vrutje a nisam upalio grejanje...Не верујем да је од грејања, све ми је поотварано. Врућина је напољу.
mex je metla a ti si max čpJosh ne, u karantinu sam do ponedeljka.
da li konzumirate propolis med limun c d zn mg sn etc?
med, limun, djumbir, mg, omega3 sa d i diklofenakda li konzumirate propolis med limun c d zn mg sn etc?
Otvorio vrata od terase, napolju je 14 stepeni.Chek da proverim, i meni vrutje a nisam upalio grejanje...
Довољна је мајица са дугим рукавима.Otvorio vrata od terase, napolju je 14 stepeni.
pa što dikl, šta je sad?med, limun, djumbir, mg, omega3 sa d i diklofenak