Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колика је твоја девојчица?

9 godina.
3 razred.

Što se teme tiče.
Pročitala skoro sve lektire, osim Na Drini ćuprija, počela sam da je čitam i nije išlo.
Famoznu Anu Karenjinu jesam pročitala, al nikako nisam uspela da upamtim ni boju zavesa,, ni opis balkona, niti jednu njenu frizuru, a profesorica neka opaljena koja je insistirala na svim tim detaljima.
I da je samo u toj knjigi, nego i u svim drugim knjigama.
A tek kad bi započeo razgovor o nekim filmovima ako nisi zapazio frizuru i odeću ko da i nisi gledao.

Пијем кафу. Водила сам исцрпљујући разговор са другарицом. Била сам груба и сада ми је жао. После ћу отићи до ње.
Дуже време нема партнера. Има потребу за блискошћу. Разумем, наравно. Али немој ми плакати како ћеш остати сама (шта и да останеш сама? Врло важно...) и изјављивати глупости- На крају ћу завршити са... (бивши муж).
Ниси се разводила, патила у браку, и напокон се ослободила да би из очаја поново била са њим!
Знам да је криза, да неће... Али прошла сам кроз тај њен период лошег брака, развода уз њу и сада лупа глупости.

Пијем кафу. Водила сам исцрпљујући разговор са другарицом. Била сам груба и сада ми је жао. После ћу отићи до ње.
Дуже време нема партнера. Има потребу за блискошћу. Разумем, наравно. Али немој ми плакати како ћеш остати сама (шта и да останеш сама? Врло важно...) и изјављивати глупости- На крају ћу завршити са... (бивши муж).
Ниси се разводила, патила у браку, и напокон се ослободила да би из очаја поново била са њим!
Знам да је криза, да неће... Али прошла сам кроз тај њен период лошег брака, развода уз њу и сада лупа глупости.
Vrlo važno je njoj da ne ostane sama. Nemoj biti tako gruba bogi.

Vrlo važno je njoj da ne ostane sama. Nemoj biti tako gruba bogi.

Tačno.
Mojoj sestri je bilo užasno teško što je sama, druga žena od kako je upoznala zeta, a bila je kvalitetno sama, ali ipak sama. I to u drugom gradu.
Da joj neko skuva supu kad se razboli, ode u prodavnicu, obriše znoj sa čela.
Ona je užasno brižna i verovatno joj je bila potrebna ta vrsta pažnje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back