Ovaj moj je beli ali neću mu ništa zameriti samo neka obori ovo ispod 37.i meni isto, brufen mi vise lezi da tako kazem
a i roze je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj moj je beli ali neću mu ništa zameriti samo neka obori ovo ispod 37.i meni isto, brufen mi vise lezi da tako kazem
a i roze je
Hoce verujemOvaj moj je beli ali neću mu ništa zameriti samo neka obori ovo ispod 37.
Da puno bolje danas. Manje i kašljem.Hoce verujem
A ti se ok osecas?
Da puno bolje danas. Manje i kašljem.
Nadam se.Супер! Биће то ок.
Ja bila kod frizera, novih jel posto sam se preselila.
Unakazi me zena pred odmor
Колика је твоја девојчица?
Boja, narandzasta sam gore. Dole tamno siva. UzasШто си незадовољна? Шишање или боја?
Шта ћеш сад?Boja, narandzasta sam gore. Dole tamno siva. Uzas
Nista, idem ovakoШта ћеш сад?
Kako unakazi? Šta ti je uradila?Ja bila kod frizera, novih jel posto sam se preselila.
Unakazi me zena pred odmor

kako da ne, kako da ne,I defrinol i kafetin cold, ako smem da dodam!
Vrlo važno je njoj da ne ostane sama. Nemoj biti tako gruba bogi.Пијем кафу. Водила сам исцрпљујући разговор са другарицом. Била сам груба и сада ми је жао. После ћу отићи до ње.
Дуже време нема партнера. Има потребу за блискошћу. Разумем, наравно. Али немој ми плакати како ћеш остати сама (шта и да останеш сама? Врло важно...) и изјављивати глупости- На крају ћу завршити са... (бивши муж).
Ниси се разводила, патила у браку, и напокон се ослободила да би из очаја поново била са њим!
Знам да је криза, да неће... Али прошла сам кроз тај њен период лошег брака, развода уз њу и сада лупа глупости.
Vrlo važno je njoj da ne ostane sama. Nemoj biti tako gruba bogi.
To si u pravu ali ne možemo mi da procjenjujemo šta je nekom važno.Све је то ОК. Него се неће враћати на оно од чега је побегла, побогу!