86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Сви су сада начети. Буквално сви. Немој се нервирати.sad zmua boli grlo
j -a pocinje da boli uvo
roknucu se svega mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви су сада начети. Буквално сви. Немој се нервирати.sad zmua boli grlo
j -a pocinje da boli uvo
roknucu se svega mi
Ако носиш маску не.Pitam se prenose li se virusi i preko foruma?![]()
Kao domacicin Sava u kvizuМој син воли српске епске народне песме и зна доста напамет.
Само крене- Боже мили, чуда великога...
То је све што сам запамтила![]()

Нисам гледала, жао ми што нисамKao domacicin Sava u kvizu
Koliko je sladak bio kad se nadurio![]()

ma meni je zbog godisnjeg : ))Сви су сада начети. Буквално сви. Немој се нервирати.
a ja znam nastavak -kud se djede car nemanje blago-Мој син воли српске епске народне песме и зна доста напамет.
Само крене- Боже мили, чуда великога...
То је све што сам запамтила![]()
Ja se sjecam jos Marka Kraljevica i bega Kostadina...Konje jasu do dva pobratima,beg Kostadin i kraljevic Marko...
Laksexsam pamtila te epske pjesme,nego lirske.
Brufen je bolji...bar meni.Paracetamol mi je uvijek bio slab.Popila brufen umesto paracetamola, pa da vodimo... merim malopre 38,4
Nije vise roze,sad je bijeli.i meni isto, brufen mi vise lezi da tako kazem
a i roze je
a ja pijem defrinolNije vise roze,sad je bijeli.![]()

Ja se sjecam u ratu,u paketima humanitarne pomoci se dobijao i taj brufen.Ali pakovanje u kesici,kao roze bombone.Nije cak bila ni hermeticki zatvorena.Ni datuma proizvodnje,ni uputstva,nista.Koje su nam smece tad uvaljivali,Boze dragi.a ja pijem defrinol
to je napredna verzija sa pseuodoefedrinom, on je roze jos uvek![]()
a ja pijem defrinol
to je napredna verzija sa pseuodoefedrinom, on je roze jos uvek![]()
Prestala sam da citam uputstva iz tableta ima sigurno 15 godПосле читања упутства из кутије Дефринола, нисам могла да се натерам да га попијем. А преписан ми је као терапија.
Prestala sam da citam uputstva iz tableta ima sigurno 15 god
Kad poludimМене је отац учио да увек обавезно прочитам.
Kad poludim
Da citam vrv nikad nista popila ne bi
Nisam luda da to sebi radim
Ja sam jednom imala neke glavobolje i dr mi propisao neki lijek i rekao da ne citam uputstvo da se ne prepadam.Prestala sam da citam uputstva iz tableta ima sigurno 15 god
Ma,pusti...glava me u stvari boljela od vratne kicme i nepravilnog drzanja,a on nije ni znao sta da mi da, vec mi dao neki lijek za epilepsiju,koji se daje kao u manjim dozama za glavobolju.Ok lek je odradio svoje ovako ili onako