tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
i kami,stranac, da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cekajuci godoa, majstor i margarita, proces, i dervis i smrt
te 4 su meni obelezile gimnaziju ako se dobro secam
al sam zato dobila 4 keca jer nisam htela da citam njegosa, pa sam imala dvojku iz srpskog na kraju druge godine![]()

osecam da su bili ista generacijaSestro po Njegošu![]()

Nisam mogla da se sjetim Stranca...on mi je nekako bio par sa Procesomi kami,stranac, da
Mi smo morali uciti neke stihove iz "Gorskog vijenca" napamet. Ali za divno cudo, nije mi tesko padalo.

Mi nismo morali učiti neke stihove, već ceo![]()
Ja se secam da smo imali jednom mesecno analizu novih knjiga, to mi je bilo zabavno, pa smo citali Kisa, Grobnicu za Borisa Davidovica i Cas Anatomije, to je tad bilo novo i aktuelnoАли невероватно како се не могу сетити. Можда Бокаруки зна, ишле смо у исто одељење.
Ja se secam da smo imali jednom mesecno analizu novih knjiga, to mi je bilo zabavno, pa smo citali Kisa, Grobnicu za Borisa Davidovica i Cas Anatomije, to je tad bilo novo i aktuelno
Mnogo davno je bilo...
A od Cosica - Daleko je sunce i Koreni
Bio je i Tihi Don, mislim da je to jedna od retkih knjiga iz lektire koju nisam procitala
) da recituje isti i gleda gleda i prstom na mene - ajde Ba*****a (po prezimenu nas je oslovljavao) da ti srce bude na mestu, ti ćeš Santa Maria della Salute, ako se još uvek sećaš 

ne sme da mi da vise jer nema smisla prema ovima koji se povinuju naredjenju i citaju ta srranja...sasvim ok i ferja sam uvek mrzela da ucim pesme napameta od pesmica i ucenja napamet najvise pamtim kad je sin u osnovnoj skoli, ne secam se koji razred, trebao da nauci odlomak iz Boja na Kosovu.
Zatvorila sam nas u sobu i repetitio mater studiorum est....
dubio je na glavi, prevrtao se, i ponavljao, ponavljao...i danas je zna sa svojih 30 godina...
a prvo sam morala da mu je prevedem na srpski koji bi razumeo
Katastrofa je ucit napamet, malo toga ostane u glavi. Barem menija sam uvek mrzela da ucim pesme napamet
to mi je uvek bio horor, ne znam zasto