tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Samo se nadam da ce uciteljica da ceni originalnost 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

slusam ga kako pise citalacki dnevnik o hajdi koju nikada nije procitao
provalice ga uciteljica garant
pise uredno datum citanja dela 5.08. a knjiga ima 300 strana, i nista ne kapira![]()
Колика је твоја девојчица?Ćera je imala za domaći da pročita 5ili6strana u čitanci Hajdi.
Pitam je hoćeš li da pročitaš celu knjigu, ima 300str.
Široko raširene oči, pa, može, ali ne sad igram igricu.
Inače preko raspusta su imali da pročitaju jednu knjigu.
Pročitala je tri.
Ali je pisala o Dači Šerloku.
Za jednoroge još uvek nije zainteresovana.
Stoje u delu namenjeno skorom čitanju.
Мени су лектире биле ОК тек у средњој: Када су цветале тикве, Коштана, Енциклопедија мртвих, Корени, Дервиш и смрт,... Мислим то се сећам да су сигурно биле.Mislis da se za dva i po mjeseca ne moze procitati 300 strana?
Steta sto djeca ne citaju knjige samo zbog lektira.
Meni se cini da su lektire kontraproduktivne.
Uvijek sam kao dijete voljela da citam sve i svasta,osim lektire.
A i to zbog razloga sto nisam voljela te analize djela i likova i teme i ideje, i ostala smaranja.![]()

Сећам се напољу зима, беба ми спава а ја читам лектиру 
E, уживала сам и у ЕвгенијуСећам се напољу зима, беба ми спава а ја читам лектиру
![]()
Mi smo imali Anu Karenjinu i Bracu Karamazove.Ја нисам имала те наслове. У средњој Рат и мир, Ана Карењина, не знам даље, не сећам се.
Ишли смо у Руски дом да гледамо Рат и мир, филм из три (или четири дела), са Сергејом Бондарчуком као Пјером Безуховим.
Не зна се шта је лепше у том филму.
Имам књигу, а имам и једну дивно урађену, тврд повез и неке везене корице са плочом, само писма њиховаЕ да, то је стварно дивно. И филм је добро урађен, да додам.

Карамазови су за старији узраст, што се мене тиче. Можда ћу ове зиме да их читам.Mi smo imali Anu Karenjinu i Bracu Karamazove.
Prije svake analize profesorica je provjeravala da li smo sve procitali i to tako sto bi otvorila nasumice knjigu,procitala neki citat i trebalo je sve detalje znati npr.koje je boje bila Anina haljina ili nesto slicno.Tek kad prodjes taj eliminacioni krug,imao si pravo da odgovaras za ocjenu vecu od jedinice.![]()
Кафка је и данас. Знам због сина.Ево, сад сам питала мужа - да, имали смо Кафкин Процес, нешто од Добрице Ћосића...
Кафка је и данас. Знам због сина.
Sve te knjige su bile za stariji uzrast,cini mi se.Карамазови су за старији узраст, што се мене тиче. Можда ћу ове зиме да их читам.

Upravo ih pomenuhЕво, сад сам питала мужа - да, имали смо Кафкин Процес, нешто од Добрице Ћосића...
Лепо је када дете одрасте па дискутујете о књигама
Последњи пут смо тако причали о Смрт у Венецији. Баш ме изненади резоном![]()
Predosadna madam Bovari i njeni ljubavni jadi. Bas me sad zanima kakav bi mi utisak ostavila danas.Sve te knjige su bile za stariji uzrast,cini mi se.
Nekako mislim da i nisu bile bas za srednjoskolce.Zato su mnogima bile teske.
Kad se samo sjetim Procesa na primer ili Deobe od Cosica.
Ja mijesam knjige Madam Bovari i Evgenija Grande...cini mi se da su mi obje bile dosadne.Predosadna madam Bovari i njeni ljubavni jadi. Bas me sad zanima kakav bi mi utisak ostavila danas.
Zanimljiva je iskljucivost i osuda svojstvena mladim godinama.
mozda si i ti njega iznenadila rezonomЛепо је када дете одрасте па дискутујете о књигама
Последњи пут смо тако причали о Смрт у Венецији. Баш ме изненади резоном![]()