Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila na vakcinaciji, pa kad smo došle nas dve, odmorila se malo i oprala sudove. Natočila vodu za piće ako opet nestane vode. Sad stavila vodu za supu, pa da stavim šnicle i krompir da pržim. Dobro se osećam, primila sam prvu dozu kineske vakcine. Ne boli me ruka i ne spava mi se. Osim ovog ručka ništa više ne radim, večeru imamo, posle ručka ću da čitam knjigu i odmaram se.

Jel sa 37,2 pijete nešto za temperaturu ili čekate veću. Ja sam noćas čekala veću pa je jedva skinuh jutros u 5h.
Ne cekam nista,odmah pijem ili andol ili brufen.
Paracetamol mi nesto bas i ne djeluje.
Ja osjetim cak i temperaturu 37.
Jutros sam popila brufen,iako nisam imala temperaturu,ali me pocelo boliti grlo,glava,kijavica,zacepljen nos koji samo curi,neka zima...klasicna prehlada,ako nije korona opet.🤔
Mada,ove siptome nisam imala prosli put.

slusam ga kako pise citalacki dnevnik o hajdi koju nikada nije procitao :sad2:
provalice ga uciteljica garant

pise uredno datum citanja dela 5.08. a knjiga ima 300 strana, i nista ne kapira :malav:
Mislis da se za dva i po mjeseca ne moze procitati 300 strana? 🙂
Steta sto djeca ne citaju knjige samo zbog lektira.
Meni se cini da su lektire kontraproduktivne.
Uvijek sam kao dijete voljela da citam sve i svasta,osim lektire.
A i to zbog razloga sto nisam voljela te analize djela i likova i teme i ideje, i ostala smaranja.🙂

ma jok, to je datum kada je poceo i zavrsio, rodila sam genija
jos se potrudio da izmisli datum koji je izmedju nekih koje je stvarno procitao :lol:
😀
Mozda smisli i novi sadrzaj knjige.Nije iskljuceno.🙂
Sjecas li se one male,sad ne mogu naci taj video,kad su je pitali zna li neku pjesmicu,cini mi se da bjese za osmi mart.A ona ko iz topa smisli pjesmicu na licu mjesta,posto nije znala nijednu.🙂

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back