Nadam se. Puno sam žedna, valjda zbog te silne temperature, a nemam snage da cedim neki sok nego samo daj česmovaču.Afro, dobro je to, bice jos bolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se. Puno sam žedna, valjda zbog te silne temperature, a nemam snage da cedim neki sok nego samo daj česmovaču.Afro, dobro je to, bice jos bolje
smorBilamex na terenu si?
bili u napustenim hangarima dole kod luke, ladan beton svuda, noge mi ledeneEvo vidim. Jel možemo na pp?@Affro* evo me tek sada.
Uzmi panadol, njega da popiješ i zdrav nema neke posledice.Jel sa 37,2 pijete nešto za temperaturu ili čekate veću. Ja sam noćas čekala veću pa je jedva skinuh jutros u 5h.

ako me lomi ja pijemJel sa 37,2 pijete nešto za temperaturu ili čekate veću. Ja sam noćas čekala veću pa je jedva skinuh jutros u 5h.
Ne cekam nista,odmah pijem ili andol ili brufen.Jel sa 37,2 pijete nešto za temperaturu ili čekate veću. Ja sam noćas čekala veću pa je jedva skinuh jutros u 5h.
https://www.delfi.rs/knjige/7804_ka...je_nismo_procitali_knjiga_delfi_knjizare.htmlslusam ga kako pise citalacki dnevnik o hajdi koju nikada nije procitao
provalice ga uciteljica garant
pise uredno datum citanja dela 5.08. a knjiga ima 300 strana, i nista ne kapira![]()
Ja je ne osetim ako je ne merim, ni 38, ali to je sad tako inače nije bilo, pa mi ništa nije jasno.ako me lomi ja pijem
ali meni je normalna temp 35,5 i ja cm se priblizi 37 padam polako
ne smem jos, to cuvam bar za peti razred

Mislis da se za dva i po mjeseca ne moze procitati 300 strana?slusam ga kako pise citalacki dnevnik o hajdi koju nikada nije procitao
provalice ga uciteljica garant
pise uredno datum citanja dela 5.08. a knjiga ima 300 strana, i nista ne kapira![]()
ne nego za jedan dan limune coveceMislis da se za dva i po mjeseca ne moze procitati 300 strana?![]()
pa ne znam afroJa je ne osetim ako je ne merim, ni 38, ali to je sad tako inače nije bilo, pa mi ništa nije jasno.
Ja sam razumjela da je datum pocetka citanja 05.08. pa do danas.ne nego za jedan dan limune covece
Juče mi je dr u kovid amb.,rekao da je ne puštam preko 38.pa ne znam afro
preko 38 je ne bih pustala svakako
ali mozda da pitas nekog dr ako imas broj?
ma jok, to je datum kada je poceo i zavrsio, rodila sam genijaJa sam razumjela da je datum pocetka citanja 05.08. pa do danas.![]()

До 38, не.Jel sa 37,2 pijete nešto za temperaturu ili čekate veću. Ja sam noćas čekala veću pa je jedva skinuh jutros u 5h.
ma jok, to je datum kada je poceo i zavrsio, rodila sam genija
jos se potrudio da izmisli datum koji je izmedju nekih koje je stvarno procitao![]()