Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас сам чула да је била потрага за неким типом у Турској, као нестао. А он све време учествовао у потрази са полицијом и тражио себе. Нико није сконтао :lol:
A,.dešava se to..zna policijska praksa ....Kao u Tampi.
Nit manjeg sela, nit više zločina...ko Midsamer. A onolika Amerika,.najviše ludaka u Tampi lol

Данас сам чула да је била потрага за неким типом у Турској, као нестао. А он све време учествовао у потрази са полицијом и тражио себе. Нико није сконтао :lol:
Ta vest na internetu bila i pre beku godinu samo za zenu koja trazila samu sebe valjda u Norveskoj ili bese Irskoj, tako nesto

IMG_20211015_083233.jpg

Размишљам да ли да одговорим на ово, да не испаднем као онај вук што је учио лију да чита и да пише а она знала да ће за њом да замандали врата и да навали са искежени очњаци. Али у малом мозгу је лија себи говорила, ако ако, преварио те, али барем ћеш научити да читаш и да пишеш. Епилог знамо: Када су се повратили из заносне копулације, лија рече, еее сад торта, овај, да научим да читам и да пишем, а вук ће скромно и снебљиво: Ако сам вук, нисам Вук Караџић. Жене памет у главу, никад у Београд на кафу. И торту.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back