Što se tri puta sapunjaš kao da si u rudnikuNi moj muz ne koristi sapun, ja uvek jedno sapunjanje sapunom i posle dva sa gelom za tusiranje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se tri puta sapunjaš kao da si u rudnikuNi moj muz ne koristi sapun, ja uvek jedno sapunjanje sapunom i posle dva sa gelom za tusiranje.
Nemam pojma, tako i moja sestra isto. Dal smo tako naucene ili sta. Kao prvi put sapunom da se opere sve, a onda gel jos jednom da se opere za svaki slucaj i onda jos jednom da se uverim da ce sa mirise lepoŠto se tri puta sapunjaš kao da si u rudniku
Ja sad kupujem mleko za telo koje se stavlja na mokru kozu pre susenja peskirom. Samo se namazes i obrises peskirom, to ako te mrzi da stavljas nesto posle. Super jeМа јок, за туширање само благи гел са уљем, сува ми је кожа јако.
O bože Trojo pa da radiš na nekom užasno prljavom mestu pa bi mi bilo jasno, ovako samo bzvz isušuješ kožu nepotrebno. Navike su čudo.Nemam pojma, tako i moja sestra isto. Dal smo tako naucene ili sta. Kao prvi put sapunom da se opere sve, a onda gel jos jednom da se opere za svaki slucaj i onda jos jednom da se uverim da ce sa mirise lepo
Nemam pojma, tako i moja sestra isto. Dal smo tako naucene ili sta. Kao prvi put sapunom da se opere sve, a onda gel jos jednom da se opere za svaki slucaj i onda jos jednom da se uverim da ce sa mirise lepo
Pa to, cista navikaO bože Trojo pa da radiš na nekom užasno prljavom mestu pa bi mi bilo jasno, ovako samo bzvz isušuješ kožu nepotrebno. Navike su čudo.
Zar se ne obriše i to mleko kad se obrišeš peškirom, a pre toga si se namazala tim mlekom.Ja sad kupujem mleko za telo koje se stavlja na mokru kozu pre susenja peskirom. Samo se namazes i obrises peskirom, to ako te mrzi da stavljas nesto posle. Super je
Pa neces da se tusiras sa brezom i koprivom od litarПосле таквог прања бих морала да потрошим пола литре млека за тело да се повратим.
Obrise se ali koza ostane meka, kao da si stavila obicno mleko posle tusiranjaZar se ne obriše i to mleko kad se obrišeš peškirom, a pre toga si se namazala tim mlekom.
Onda je to ok, mada bih ja uvek mislila da sam sve obrisala. Inače ne volim puno da se mažem, većinom sipam malo maslinovog ulja u kupku i ne treba mi ništa od toga.Obrise se ali koza ostane meka, kao da si stavila obicno mleko posle tusiranja
ja ima dva tecna i tri cvrstaDobroja imam samo jedan cvrsti sapun u kuci, Dove koji koristim za tusiranje i stoji mi na kadi bez icega. Prezivljava u relativno cvrstom stanju.
Za ruke su svi tecni, u bocicama koje dopunjuje, kupujem samo dopunu u kesi ali za tusiranje mora pravi sapun.
straviška gedžet
jel glovo donosicekam veceru
model i metla u fotosesnuLeb te jjebo ne znam gde sam, jos mi defiluju modeli
A htela si fashion da radis, volis to a, evo ti ga sad
Ima danima da me jasu po studiju
Kako cu na odmor da odem posle jaoo...ustvari bice vise bolovanje![]()
a ovaj model bi mogao malo čipsa da strpa u sebe, takođemodel i metla u fotosesnu
![]()
Ni ja ne volim tečne. Nekako kao da nisam oprala ruke nego ih namazala kremom.
i to nekog medicinskog za suvu kozuПосле таквог прања бих морала да потрошим пола литре млека за тело да се повратим.

i to nekog medicinskog za suvu kozu
ja isto imam jako suvu kozu i sad koristim detetovo bioderma mleko za osetljivu atopijsku kozu
od jeftinih varijanti, meni je odlicno baleino mleko za telo sa ureom.