pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.695
koja muzika maxo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u piiiizdi materini..ja sam isao u diplon da pogledam sta ima kad sam renovirao kupatilo..prvo sam i promasio skretanje do tog trznog centra..ali u principu dzaba..90% radnji prodaju iskljucivo na veliko..mislim da tu samo diplon i rasveta prodaju na malo.Gde ti je to?
Šta je ovo?Мени је до тамо лако доћи. Петнаестицом до краја па онда на 709, трећа станица. Сиђем и пет минута пешке. Због овог:
Pogledajte prilog 1015252
Šta je ovo?
a sta je ovo?Мени је до тамо лако доћи. Петнаестицом до краја па онда на 709, трећа станица. Сиђем и пет минута пешке. Због овог:
Pogledajte prilog 1015252
za to treba da kupis i sapun sa magnetom.. ili magnet utisnes u klasican sapunМагнетни држач сапуна. Имала сам пластични а сад овај који је далеко бољи.
Ti se baš lako napališ.sam se u poslednje vreme napalio na penu za pranje ruku..bas je dobra

za to treba da kupis i sapun sa magnetom.. ili magnet utisnes u klasican sapun
u svakom slucaju nije prijatno prati ruke sa sapunom koji na sebi ima metal.
ja sam se u poslednje vreme napalio na penu za pranje ruku..bas je dobra
Ili kupis tecni sapun i ne treba ti magnetni drzas sapuna. Ideja![]()
pootvarali su kosmos šoping centreГраде халу за оне Кинезе погорелце. Ту ће бити њихов нови центар.
Где је то.potvarali su kosmos šoping centre
kupila sam peškir...200,00 din..mekan frotir
Pogledajte prilog 1015300
kazu ima na nekoliko mesta..ja sam kupila u požeškoj..imas svih velicina i bojaГде је то.
Ја на пијаци купим 3 за 500.
И шта још има?kazu ima na nekoliko mesta..ja sam kupila u požeškoj..imas svih velicina i boja
mogu ti reci da ima svasta i boljih proizvodaИ шта још има?
Сад ћу да видим који ми је најближи.mogu ti reci da ima svasta i boljih proizvoda
od kucnih potreba peko veša, obuce, odece
U kojoj to radnji?mogu ti reci da ima svasta i boljih proizvoda
od kucnih potreba preko veša, obuce, odece
Kosmos je zatvoren odabno gde je taj novi?pootvarali su kosmos šoping centre
kupila sam peškir.. .200,00 din..mekan frotir
Pogledajte prilog 1015300
Kosmos je zatvoren odabno gde je taj novi?