Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
od jeftinih varijanti, meni je odlicno baleino mleko za telo sa ureom.
Ја могу да похвалим ово из Лилијеве апотеке:
VZK Mleko za negu tela 200 ml - Lilly Drogerie OnLine prodavnica

placen mi je trodnevni put, ali sve sama organizujem oko zakazivanja i gledanja. idemo veliki sin i ja za dve nedelje i tada moram nesto da rezervisem. stanovi koji su dobri se izdaju odmah tako da ovi koje sam sada nasla, verovatno nece biti na trzistu za dve nedelje.
Čestitam, Kvinsi! :)
Ako se tako brzo izdaju, onda možda najbolje da i ti od tamo sa lica mjesta tražiš. Ili za početak da iznajmiš sobu dok ne nađeš stan koji ti odgovara. Ili ako imaš već nekog tamo, ili ako možeš pronaći neke naše grupe na fb, da se raspitaš koji je najbolji nači, da li preko nekog portala, da li preko agencije ili možda i oni znaju nekog ko izdaje nešto što tebi odgovara. Vjerovatno je najteže za prvi stan, a poslije kad si već tamo i kad se uhodaš ići će lakše.

Čestitam, Kvinsi! :)
Ako se tako brzo izdaju, onda možda najbolje da i ti od tamo sa lica mjesta tražiš. Ili za početak da iznajmiš sobu dok ne nađeš stan koji ti odgovara. Ili ako imaš već nekog tamo, ili ako možeš pronaći neke naše grupe na fb, da se raspitaš koji je najbolji nači, da li preko nekog portala, da li preko agencije ili možda i oni znaju nekog ko izdaje nešto što tebi odgovara. Vjerovatno je najteže za prvi stan, a poslije kad si već tamo i kad se uhodaš ići će lakše.
hvala :cmok2:
sve ide preko agencija i ja cu nekoliko dana pred put da se dogovorim sa raznim agentima da pogledam sve sto mi odgovara i sto je dostupno u tom trenutku. svi stanovi su na sajtovima agencija. onda, ako mi se nesto svidi, saljem ponudu stanodavcu preko agenta i ako stanodavac prihvati, potpisuje se ugovor na najmanje godinu dana.

hvala :cmok2:
sve ide preko agencija i ja cu nekoliko dana pred put da se dogovorim sa raznim agentima da pogledam sve sto mi odgovara i sto je dostupno u tom trenutku. svi stanovi su na sajtovima agencija. onda, ako mi se nesto svidi, saljem ponudu stanodavcu preko agenta i ako stanodavac prihvati, potpisuje se ugovor na najmanje godinu dana.
Pogledaj i serviced apartmnets ako ti se uklapa u budzet, ne moras da se bakces sa racunima i sve je obezbedjenu u apartmanu, imas gym itd. Obicno daju dobru cenu za produzeni boravak, a mozda i tvoja firma ima ugovor sa nekima.
Moja firma jos uvek nije zasla tamo, inace bi te preporucila :)

Pogledaj i serviced apartmnets ako ti se uklapa u budzet, ne moras da se bakces sa racunima i sve je obezbedjenu u apartmanu, imas gym itd. Obicno daju dobru cenu za produzeni boravak, a mozda i tvoja firma ima ugovor sa nekima.
Moja firma jos uvek nije zasla tamo, inace bi te preporucila :)
firma se ne obavezuje ni oko cega sto se tice smestaja, dobijes pare pa radi sa njima sta hoces. uzasno su skupe nekretnine tamo, mislim da bi ti serviced apartments bili preskupi. videcemo, neki od ovih stanova koje gledam online su available od 1.novembra tako da ce mozda jos biti u ponudi kad odem za 2 nedelje

Ja sam juce vozila sa muzem, bilo je katastrofa🤣 morali smo da se menjamo sa kolima sa familijom, kao aj sedi i vozi na A medjubradsku voznju u sred spica, ja brate ne znam gde je rucna. lepo mi je instruktor rekao da je najgore uciti sa supruznikom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back