електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ја могу да похвалим ово из Лилијеве апотеке:od jeftinih varijanti, meni je odlicno baleino mleko za telo sa ureom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја могу да похвалим ово из Лилијеве апотеке:od jeftinih varijanti, meni je odlicno baleino mleko za telo sa ureom.
gde ste na kraju otisli i jel vas posluzilo vreme?Mi smo juče došli sa mora, ja u petak moram na posao. Tj ne moram ali imamo zakazane neke mega masne operacije i ajd sad ti nemoj ići, namerno je to uradila, jer mi sutra tehnički ističe tih 14d go
Етил разблажени или ракија је најбоље средство за прање руку.za to treba da kupis i sapun sa magnetom.. ili magnet utisnes u klasican sapun
u svakom slucaju nije prijatno prati ruke sa sapunom koji na sebi ima metal.
ja sam se u poslednje vreme napalio na penu za pranje ruku..bas je dobra
probaj i ceravei to nekog medicinskog za suvu kozu
ja isto imam jako suvu kozu i sad koristim detetovo bioderma mleko za osetljivu atopijsku kozu
hvalaprobaj i cerave
meni je on odradio posao u rangu tog bioderminog, a kosta me 50 posto manje
nisam ni cula za to, sad vidim da su cene puno bolje od bioderme i la roche posayЕтил разблажени или ракија је најбоље средство за прање руку.

a ja gledam stanove jer treba za dve nedelje da idem i nadjem nesto i nije mi dobro od ponude i cenaMeni stigla ponuda za ovo u basti sto hocu da uradim. Mislim da ce biti jedno po jednoodalamili su me samo tako

Jao kako uzbudljivo! Jel to sama organizujes?a ja gledam stanove jer treba za dve nedelje da idem i nadjem nesto i nije mi dobro od ponude i cena![]()
gde ste na kraju otisli i jel vas posluzilo vreme?![]()
) niz tobogan 

roditeljska viber grupa se usijala oko ubrusa i sapuna![]()
placen mi je trodnevni put, ali sve sama organizujem oko zakazivanja i gledanja. idemo veliki sin i ja za dve nedelje i tada moram nesto da rezervisem. stanovi koji su dobri se izdaju odmah tako da ovi koje sam sada nasla, verovatno nece biti na trzistu za dve nedelje.Jao kako uzbudljivo! Jel to sama organizujes?
ahahahhaa, znala sam, znala samBili u TRUskoj
Vreme bilo divno, 31-32 svaki dan, vetar, tobogani u bazenu, milina, kad nismo mogli u morence zbog talasa vrištali smo (neki) niz tobogan
Naravno, nikad neću priznati da mi se dopao koncept![]()

Čestitam, Kvinsi!placen mi je trodnevni put, ali sve sama organizujem oko zakazivanja i gledanja. idemo veliki sin i ja za dve nedelje i tada moram nesto da rezervisem. stanovi koji su dobri se izdaju odmah tako da ovi koje sam sada nasla, verovatno nece biti na trzistu za dve nedelje.

hvalaČestitam, Kvinsi!
Ako se tako brzo izdaju, onda možda najbolje da i ti od tamo sa lica mjesta tražiš. Ili za početak da iznajmiš sobu dok ne nađeš stan koji ti odgovara. Ili ako imaš već nekog tamo, ili ako možeš pronaći neke naše grupe na fb, da se raspitaš koji je najbolji nači, da li preko nekog portala, da li preko agencije ili možda i oni znaju nekog ko izdaje nešto što tebi odgovara. Vjerovatno je najteže za prvi stan, a poslije kad si već tamo i kad se uhodaš ići će lakše.

Pogledaj i serviced apartmnets ako ti se uklapa u budzet, ne moras da se bakces sa racunima i sve je obezbedjenu u apartmanu, imas gym itd. Obicno daju dobru cenu za produzeni boravak, a mozda i tvoja firma ima ugovor sa nekima.hvala
sve ide preko agencija i ja cu nekoliko dana pred put da se dogovorim sa raznim agentima da pogledam sve sto mi odgovara i sto je dostupno u tom trenutku. svi stanovi su na sajtovima agencija. onda, ako mi se nesto svidi, saljem ponudu stanodavcu preko agenta i ako stanodavac prihvati, potpisuje se ugovor na najmanje godinu dana.

firma se ne obavezuje ni oko cega sto se tice smestaja, dobijes pare pa radi sa njima sta hoces. uzasno su skupe nekretnine tamo, mislim da bi ti serviced apartments bili preskupi. videcemo, neki od ovih stanova koje gledam online su available od 1.novembra tako da ce mozda jos biti u ponudi kad odem za 2 nedeljePogledaj i serviced apartmnets ako ti se uklapa u budzet, ne moras da se bakces sa racunima i sve je obezbedjenu u apartmanu, imas gym itd. Obicno daju dobru cenu za produzeni boravak, a mozda i tvoja firma ima ugovor sa nekima.
Moja firma jos uvek nije zasla tamo, inace bi te preporucila![]()