Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.279
ahahahhaa, znala sam, znala sam
nema osobe sa malim detetom kojoj se taj koncept ne dopada![]()
Tačno. Neograničene količine alkohola def imaju svojih prednosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahhaa, znala sam, znala sam
nema osobe sa malim detetom kojoj se taj koncept ne dopada![]()

Šta će ti ručna?Ja sam juce vozila sa muzem, bilo je katastrofamorali smo da se menjamo sa kolima sa familijom, kao aj sedi i vozi na A medjubradsku voznju u sred spica, ja brate ne znam gde je rucna. lepo mi je instruktor rekao da je najgore uciti sa supruznikom
Pa samo ako parkiraš na brdo. Ili krećeš uzbrdo. Mislim, ja ni ne koristim, na prošlom autu nam nije ni radila.Kad parkiram mi treba. A i da krenem![]()

Moras da povuces rucnu gde god da parkiras, mislim po pravilu ja sad vezbam za test.Pa samo ako parkiraš na brdo. Ili krećeš uzbrdo. Mislim, ja ni ne koristim, na prošlom autu nam nije ni radila.![]()

Testove ovde polozila jos pre korone. Sad voznju.ja sam mislila da si ti polozila voznju![]()
Imam 23 sledece nedeljejel imas datum polaganja?
sto manji grad ili selo, to boljeImam 23 sledece nedeljeako ne polozim tad, ko zna kad cu moci da zakazem sledeci termin jer su sve otkazali za vreme lockdowna i sad je zastoj. Tipa ako imas srece nadjes jedan termin u februaru. Jos nisam mogla ovde kod mene u gradu, nego 50km odavde.
Sto je ispalo i bolje, jer je moj grad uzasan za polaganje. Ima D junctions na kome svi padaju, izlizane kruzne tokove, one way system i sve zivo...

Dal to i kod nas tako? Ja kad parkiram, ubacim u prvu. Eventualno kod majke, ako stanem nizbrdo, podglavim dve cigle.Moras da povuces rucnu gde god da parkiras, mislim po pravilu ja sad vezbam za test.

Mojoj drugarici su ukrali muskatlu. Iskopali je i odnelineko mi je sa bastenske garniture sinoc iz dvorista ukrao kalinu davilicu i povodac i iz zardinjere dve solarne lampe
znaci ljudi stvarno nisu normalni
drzimo ti palceveImam 23 sledece nedeljeako ne polozim tad, ko zna kad cu moci da zakazem sledeci termin jer su sve otkazali za vreme lockdowna i sad je zastoj. Tipa ako imas srece nadjes jedan termin u februaru. Jos nisam mogla ovde kod mene u gradu, nego 50km odavde.
Sto je ispalo i bolje, jer je moj grad uzasan za polaganje. Ima D junctions na kome svi padaju, izlizane kruzne tokove, one way system i sve zivo...

cobanska poslaneko mi je sa bastenske garniture sinoc iz dvorista ukrao kalinu davilicu i povodac i iz zardinjere dve solarne lampe
znaci ljudi stvarno nisu normalni