Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače sam radila duže malo danas, umorna sam kao pas, sad odmaram ali mi je komp upaljen, ako još nešto treba.
Ručkovi su ispali savršeni sa sve mojim posvećivanjem da promešam i dolijem i bez imalo staranja.
Sad dok se ohladi sve da stavim u frižider i mirna sam do subote, mogu u kancelariju bez dodatnih troškova ove sedmice.
Za sledeću ću već videti kako ću.
Mnogo sam srećna zbog ova dva ručka danas. Sjajno sam se dosetila i sad sam mirna.
U kuhinji je krš sudova, ali to ću kasnije, dok se odmorim, u principu se mislim da se malo prošetam kad se odmorim, ili siđem ispred zgrade.
Najela sam se pasulja kao zver :lol:
Sad bih mogla da zaspim komotno...

U kojoj to radnji?
Skup je taj peškir, ja kupujem kao Elektrika
da se ne zbunite kao ja..nisam dobro razumela receno mi je da je to gde je bio kosmos i ja sam shvatila da je to kosmos za koji nisam znala ni da postoji ,ali nije, raspitala sma se detaljnije to je radnja gde se prodaje i kineska roba a takvih radnji manjih i vecih,ima po beogradu više ..tako da sam to malo pomešala..ali kupila sam kineski peškir to stoji :)

da se ne zbunite kao ja..nisam dobro razumela receno mi je da je to gde je bio kosmos i ja sam shvatila da je to kosmos za koji nisam znala ni da postoji ,ali nije, raspitala sma se detaljnije to je radnja gde se prodaje i kineska roba a takvih radnji manjih i vecih,ima po beogradu više ..tako da sam to malo pomešala..ali kupila sam kineski peškir to stoji :)
ne kupiti nista sto je jeftino.peskir 300 dinara omg

peskir 1000 dinara samo

За оне који не капирају магнетни држач сапуна:
IMG_20210915_204321.jpgIMG_20210915_204337.jpg

Како то мислиш да ли има сврху? Држи сапун сувим за разлику од оних посуда у којима се разбљецка па ти је гадно и да га узмеш у руку.
Одувек то користимо.
Pa to sam mislila jel ti nesto ekstra prakticno.
Imas lepe mermerne posude sa rebarcima, ja bih to stavila ako je estetika u pitanju na primer.

Не волим ни те са ребарцима, и ту се квасе и размекшају, фуј!
Dobro 😀 ja imam samo jedan cvrsti sapun u kuci, Dove koji koristim za tusiranje i stoji mi na kadi bez icega. Prezivljava u relativno cvrstom stanju.
Za ruke su svi tecni, u bocicama koje dopunjuje, kupujem samo dopunu u kesi ali za tusiranje mora pravi sapun.

Dobro 😀 ja imam samo jedan cvrsti sapun u kuci, Dove koji koristim za tusiranje i stoji mi na kadi bez icega. Prezivljava u relativno cvrstom stanju.
Za ruke su svi tecni, u bocicama koje dopunjuje, kupujem samo dopunu u kesi ali za tusiranje mora pravi sapun.

Ја само за прање руку користим сапун, за тело не.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back