moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Krvna slika ko drvoseča, radio komplet, negativan sam sam na cov, a osećam se ko stojko...curi mi nos, kasljem?

Je o ti bre medEcinu.
Opaa..imam i potpis i pečat na nalaz, brao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krvna slika ko drvoseča, radio komplet, negativan sam sam na cov, a osećam se ko stojko...curi mi nos, kasljem?
A vis ja ne oticem toliko koliko me gusi, pozadi grlo pa na dole dusnik i nos se stegnuJa oteknem sva kao alkos pravi. Užas mi je kad cvatu lipa i ambrozija.
Meni se nos i oči i lice naduvaju. Čitav život imam neke alergije . Ko klinka sam i u bolnici bila jer je to tad bilo rjedje nego sad i teže se saniralo. Do skora su bile kontaktne sa osipom, sad i ove. Da poludiš. Kontaktne mogu da kontrolišem, ove druge ne.A vis ja ne oticem toliko koliko me gusi, pozadi grlo pa na dole dusnik i nos se stegnu
Napred lice bude ok, osim crvenih ociju ....
Ma svi smo otisli u majcinu...
U bre bas mi je zao...da nekad je to bilo tretirano kortikosteroidima po bolnicama.... mucenjeMeni se nos i oči i lice naduvaju. Čitav život imam neke alergije . Ko klinka sam i u bolnici bila jer je to tad bilo rjedje nego sad i teže se saniralo. Do skora su bile kontaktne sa osipom, sad i ove. Da poludiš. Kontaktne mogu da kontrolišem, ove druge ne.
Sveži rep, mani frizuru švaleraciju ne propuštaj.A kosa katastrofa, nigde lokni i talasa, samo je pala spljosteno ravnoko da sam peglala
Kako da se svaleram sa losom frizurom![]()
Ma kakav rep odokle mi duzinaSveži rep, mani frizuru švaleraciju ne propuštaj.
Ma jok. Ja sam svekrva širokih vidika. Samo naprijed .Ma kakav rep odokle mi duzina
Digla sam napred snalicom ono kad zabacis na gore ....cisto da ne izgledam pokislo sa razdeljkom
To si ti ko svaka ljubomorna svekrva bacila madjije meni![]()
Nista lakse nego ostaviti duvan, ostavljao sam 100 puta, rece Mark TvenKad smo kod cigarete, upravo mi je palo na pamet kako bi dobro bilo prestati pušiti. Nikako da se odlučim.
Krvna slika ko drvoseča, radio komplet, negativan sam sam na cov, a osećam se ko stojko...
Je o ti bre medEcinu.
Opaa..imam i potpis i pečat na nalaz, brao.
da nisi trudna :Omerila sam tepm....nista alarmantno 36,9 tjah nije pregazila 37. vrv prehlada.
Ne, ali ja bi to blokirala.
Ahahahah evo komsiluk oko studija usklice
Prolazim u minicu
To je njima atrakcija nikad me nisu videli tako![]()
Invazija na svim poljima.
Držim ti fige da bude bolje nego što očekuješ.Sedim u anfiteatru i čekam da me prozovu.