Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došla kući pa smućkala kaficu da malo posložim misli u glavi i eto da vam javim kako sam opet na listo za hemoterapije. Sve u svemu razočarala sam se, ali to je što je, od X noža nema ništa, navodno nisam ja slučaj za tu vrstu lečenja, već će mi dati neki novi lek i eto nadaju se da će delivati bolje nego ove 22 koje su mi već dali.
Nemam pojma šta da mislim sem da je malo i do mene i moje vere da ću i ovo izgurati što bolje mogu.

Došla kući pa smućkala kaficu da malo posložim misli u glavi i eto da vam javim kako sam opet na listo za hemoterapije. Sve u svemu razočarala sam se, ali to je što je, od X noža nema ništa, navodno nisam ja slučaj za tu vrstu lečenja, već će mi dati neki novi lek i eto nadaju se da će delivati bolje nego ove 22 koje su mi već dali.
Nemam pojma šta da mislim sem da je malo i do mene i moje vere da ću i ovo izgurati što bolje mogu.
Ne daj se klonuti samo pozitiva, uveri sebe da nemas rak nego samo da je laksi oblik ili da ces se izleciti. Radijacija leci
rak a pomazu i travari, a svakako najvise lepa rec i zelja za ozdravljenjem.

Drži se, Afro.
Izguraćeš kao i sve do sad.

Drži se i ne daj se.
Iskreno verujem da ćeš pobediti, jaka si ti i ne daj se.
Možeš, veruj :heart:

Drage forumske kolege, stigao je igg nalaz. 5 puta više antitela od granice. Mnogo smo srećni hvala Bogu 💖
Večeras slavimo uz pićance a oni odoše da pazare neku fensi stolicu za dnevnu sobu, kad se ona vrati napadamo piće
On posle ide na večeru sa komšijom, a nas dve ćemo da nazdravimo.
Iskreno verujem da smo još neko vreme mirni, odlično što je uradila :heart:

poslednje dve noci su dzuletu i meni bile cupave
nocas sam mislila da se rastajemo i d anece jutro da doceka
nisam vise imala srca da je slusam, pa sam presla u drugu sobu
ne da spavam, spavanja nema, nego da je ne slusam
obilazila sam je na svakih pola sata
u tri ujutru je zateknem uneredjenu i izbezumljenu iako je par sati pre toga dobila bensedin i analgetik
prvo sam izbacila tepih napolje i sredila nju i njeno mesto za psavanje, pa sam je nekako na silu pritisla da lezi na boku i mazila
tako je zaspala i spavala do 7 jutros
danas je mirnija
izvodila sam je da piski, jela je
kao da je drugi pas u pitanju
da nije bio veterinar sa mnom na vezi nekoliko sati sinoc, ne znam kako bismo pregurale noc
sve ovo mi je kao zona sumraka

ove subote dajemo m sest meseci
cekala sam svestenika da mi javi vreme kako bismo onim najblizim dali informaciju
zovem njegove prijatelje - bracu
jedan ima svadbu bratanca, naravno nemoj da razmisljas, moja obaveza je bila da vas obavestim, a vi stvarno nemate nikakvu obavezu da dodjete..sve jedno gde cete da zapalite svecu, ovde ili dole
zovem drugog, onog koji je nalazio kupce za pokretnosti koje nismo prodavale
obavestim ga, a on kaze da ne veruje da ce sada da dodje
ponovim istu recenicu, da ih nisam obavestila, znam da bi mi zamerili, nikakvu obavezu nemaju, dovoljno je dole da zapale svecu
kaze on - doci cemo kad bude godina, kad postavite spomenik
posaljem mu sliku, spomenik je postavljen..mora kamenorezac samo da popravi neke stvari koje nije uradio kako smo se dogovorili
muk sa druge strane
zove me posle pola sata da mi kaze da dolazi sa trecim drugom - bratom..samo njih dvojica
i kako izgovori koju recenicu, sve vise me zakljucava
sve vise se osecam neprijatno u toj komunikaciji
cerka isto
pa da li je taj spomenik razlog za dolazak?
zbog koga se dolazi, druga ili kamena?
moj racio hoce da ima kontakt sa njima jer su bili deo zivota m
moja intuicija kaze - zakljucaj ta vrata

poslednje dve noci su dzuletu i meni bile cupave
nocas sam mislila da se rastajemo i d anece jutro da doceka
nisam vise imala srca da je slusam, pa sam presla u drugu sobu
ne da spavam, spavanja nema, nego da je ne slusam
obilazila sam je na svakih pola sata
u tri ujutru je zateknem uneredjenu i izbezumljenu iako je par sati pre toga dobila bensedin i analgetik
prvo sam izbacila tepih napolje i sredila nju i njeno mesto za psavanje, pa sam je nekako na silu pritisla da lezi na boku i mazila
tako je zaspala i spavala do 7 jutros
danas je mirnija
izvodila sam je da piski, jela je
kao da je drugi pas u pitanju
da nije bio veterinar sa mnom na vezi nekoliko sati sinoc, ne znam kako bismo pregurale noc
sve ovo mi je kao zona sumraka

ove subote dajemo m sest meseci
cekala sam svestenika da mi javi vreme kako bismo onim najblizim dali informaciju
zovem njegove prijatelje - bracu
jedan ima svadbu bratanca, naravno nemoj da razmisljas, moja obaveza je bila da vas obavestim, a vi stvarno nemate nikakvu obavezu da dodjete..sve jedno gde cete da zapalite svecu, ovde ili dole
zovem drugog, onog koji je nalazio kupce za pokretnosti koje nismo prodavale
obavestim ga, a on kaze da ne veruje da ce sada da dodje
ponovim istu recenicu, da ih nisam obavestila, znam da bi mi zamerili, nikakvu obavezu nemaju, dovoljno je dole da zapale svecu
kaze on - doci cemo kad bude godina, kad postavite spomenik
posaljem mu sliku, spomenik je postavljen..mora kamenorezac samo da popravi neke stvari koje nije uradio kako smo se dogovorili
muk sa druge strane
zove me posle pola sata da mi kaze da dolazi sa trecim drugom - bratom..samo njih dvojica
i kako izgovori koju recenicu, sve vise me zakljucava
sve vise se osecam neprijatno u toj komunikaciji
cerka isto
pa da li je taj spomenik razlog za dolazak?
zbog koga se dolazi, druga ili kamena?
moj racio hoce da ima kontakt sa njima jer su bili deo zivota m
moja intuicija kaze - zakljucaj ta vrata
Previše im daješ značaja. Oni su bili njegovi ne tvoji. Oni to svojim postupcima i dokazuju.
Oprosti ako sam gruba ali to je istina koju treba da čuješ.

Ja sam raširila veš i oprala sudove, popila kafu. Malo sam slušala muziku. Stolica je stigla. Treba da pečem krilca za večeru, mada se nikom ne jedu, oni čak navijaju da počiste nešto što ima iz frižidera, ali ima malo. Ja sam još sita od ručka, bilo je baš lepo i neću da jedem kada nisam gladna.
Njemu je večera pomerena za neki drugi dan.
Ne mogu da izračunam šta ko hoće ili neće da jede. Ma dok ogladne, valjaće moja krilca, ispeći ću ih.
Ćerka pregleda i zaliva cveće.
Ja se odmaram, dremnuću jedno pola sata, pa odoh da se uključim u domaći život.

Е сад ћу да побесним. Ћерка излази пре пола сата и да закључа од споља - сломи јој се кључ. Реко' ти иди ја ћу да видим шта ћу. Нема шансе тај патрљак да извадим, ја да се закључам могу али не кључем већ оним што је изнад кључаонице. Сутра како да изађем из куће, нећу моћи да закључам од споља. Зовем неког дежурног бравара, он удара неке цене да умреш. Муж на путу, она се не враћа до сутра поподне... Лепо ћу се убити.

Е сад ћу да побесним. Ћерка излази пре пола сата и да закључа од споља - сломи јој се кључ. Реко' ти иди ја ћу да видим шта ћу. Нема шансе тај патрљак да извадим, ја да се закључам могу али не кључем већ оним што је изнад кључаонице. Сутра како да изађем из куће, нећу моћи да закључам од споља. Зовем неког дежурног бравара, он удара неке цене да умреш. Муж на путу, она се не враћа до сутра поподне... Лепо ћу се убити.
Bravar naplati ko pola vrata. Možeš li komplet bravu da izvadiš a zamoliš nekog ujutru novu da ti donese?

Bravar naplati ko pola vrata. Možeš li komplet bravu da izvadiš a zamoliš nekog ujutru novu da ti donese?
To je lako, cela brava se drži na jednom velikom šrafu i eventualno još dva mala. Samo kad bi imala ko da joj kupi drugu.
Ja sam tražila vizit kartu od majstora koji je meni promenio šarku na vratima ali na žalost ne mogu da je nađem izgleda da sam je greškom bacila.

To se meni jednom desilo, morao je bravar da menja bravu. 150 funti izlazak na teren i zamena.

Meni dolazi moler uskoro, moram da se smislim sta cu sa odzakom. Kolega dizajer mi rekao da okrecim u crno
Moram da pitam i forum😁

Prilozi

• 20210909_135728.jpg
    20210909_135728.jpg
    88,8 KB · Pregleda: 47
  • 20210909_135721.jpg
    20210909_135721.jpg
    104,6 KB · Pregleda: 47
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back