Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A vis ja ne oticem toliko koliko me gusi, pozadi grlo pa na dole dusnik i nos se stegnu
Napred lice bude ok, osim crvenih ociju ....

Ma svi smo otisli u majcinu...
Meni se nos i oči i lice naduvaju. Čitav život imam neke alergije . Ko klinka sam i u bolnici bila jer je to tad bilo rjedje nego sad i teže se saniralo. Do skora su bile kontaktne sa osipom, sad i ove. Da poludiš. Kontaktne mogu da kontrolišem, ove druge ne.

Meni se nos i oči i lice naduvaju. Čitav život imam neke alergije . Ko klinka sam i u bolnici bila jer je to tad bilo rjedje nego sad i teže se saniralo. Do skora su bile kontaktne sa osipom, sad i ove. Da poludiš. Kontaktne mogu da kontrolišem, ove druge ne.
U bre bas mi je zao...da nekad je to bilo tretirano kortikosteroidima po bolnicama.... mucenje

Meni se javilo sa 16 na ambroziju i od tad samo roka progresivno...tad je bilo malo oci nos...sad mi se sve upali komplet orl sluzokoza plus pluca

vracam se ja jednom s ade, onako me dohvatilo sunce bas bas i sela u autobus, sva sprzena i na sledecoj stanici ulazi neka toroce u fon, sela ne gledajuci pored mene i posle delica sekunde se okrenula ka meni i zagleda me. opustila se kad je skontala da je to samo do sunca. :rotf:

Evo na primer. Evo ga i Hodža u ćošku se vidi, vergla.

Screenshot_20210908_223120_com.android.chrome_edit_1016357433315224.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back