- Poruka
- 121.742
A ostavila si i teNe, ne pušim ni to evo 4 godine, ali u odnosu na obične cigarete jeste ostavljanje jer možeš da pušiš e.cigaru sa 0% nikotina.
Nisam znala
Mislila sam da si i dalje na njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ostavila si i teNe, ne pušim ni to evo 4 godine, ali u odnosu na obične cigarete jeste ostavljanje jer možeš da pušiš e.cigaru sa 0% nikotina.
Ne brini, ako se desi sad jednom tako nije dramaNiue ovulacija, ovo je prava meca
Da, tako nadjoh na dr guglu, kao.ako.se.desi jednom ok jeNe brini, ako se desi sad jednom tako nije drama
Cekaj da vidis kako ce sledeci mesec
Samo zapisi datume pa isprati kad bude sledecaDa, tako nadjoh na dr guglu, kao.ako.se.desi jednom ok je
Sad je red u ljudemeki kad ćeš opet da pucaš
verujem u tebeSad je red u ljude![]()
Imam aplikaciju, ne pisem, ove aplikacije za pracenje su meni spasSamo zapisi datume pa isprati kad bude sledeca
Pa kad budes isla u okt kod dr pokazi joj datume
Ako se ponovi brzo onda vec mora da se nadje uzrok
Nemoj se sad sekirati, nije nista strasno da se desi jednom....
Ma kakvi dosta je bilo.A ostavila si i te
Nisam znala
Mislila sam da si i dalje na njima
Ja pisem u notes u fonuImam aplikaciju, ne pisem, ove aplikacije za pracenje su meni spas
Odlicne, vidis i statistiku, i kad je ovulacija, msm naravno okvirno, ja ih koristim godinama, kad minje ciklus ok, predvidi ga u danJa pisem u notes u fonu
Pre sam belezila u kalndar u fonu, i samo je odjednom obrisao sve, celu godinu, od tad pisem notes
Mada ja dobro pamtim datume tako da mogu u nazad celu godinu da zpamtim kad je bilo odstupanja, ali opet vodim se onim pametan pise budala pamti
Nisam probala te aplikacije, dobre su?
Mozda probam...mada kod mene periodicno seta pa ce algoritam da zakazeOdlicne, vidis i statistiku, i kad je ovulacija, msm naravno okvirno, ja ih koristim godinama, kad minje ciklus ok, predvidi ga u dan
I on opisuje nas mentalitet, ali mi nekako nije tezak kao ovaj, valjda zbog teme kroz koju su izabrali da obrade mi je lakse....a onaj film kad kaže da me vidi moja mila majka to ti smešno je li
pa da plus ona điha điha scena razveseliI on opisuje nas mentalitet, ali mi nekako nije tezak kao ovaj, valjda zbog teme kroz koju su izabrali da obrade mi je lakse....