Jel hoćeš da ti poklonim neku staklariju ako ti trebaНевероватно шта човек може да нађе на улици (мали бувљак код земунске пијаце). За 200 динара сам нашла идентичан предмет:
Pogledajte prilog 1009158
imam par stvari samo nisu u boji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel hoćeš da ti poklonim neku staklariju ako ti trebaНевероватно шта човек може да нађе на улици (мали бувљак код земунске пијаце). За 200 динара сам нашла идентичан предмет:
Pogledajte prilog 1009158
Jel hoćeš da ti poklonim neku staklariju ako ti treba
imam par stvari samo nisu u boji
Mani se toga na vreme. Meni je jako žao što nisam mnogo ranije prestala, a pušila sam ko dva turčina, evo već punih 7 godina nisam ni pomislila da zapalim.Ja ih svako veče ostavljam pored kreveta.
Ujutro prvo za čim ruka poseže su cigare, ni oči ne otvorim.
Razmišljala sam o onim elektronskim....
Mada koliko ujutro kašljem.......
I sad dok ovo pišem obavija me dim cigare....
Ima ovde tema o tome ili mi se samo učinilo.....
Mani se toga na vreme. Meni je jako žao što nisam mnogo ranije prestala, a pušila sam ko dva turčina, evo već punih 7 godina nisam ni pomislila da zapalim.
16. Mi je dan ciklusa i ja dobila opet.
Jel moguce od stresa?
Jesi sigurna da je meca, da nije od ovulacije jedan dan onako blago krvarenje?16. Mi je dan ciklusa i ja dobila opet.
Jel moguce od stresa?
Pa ti pusis elektronskeMani se toga na vreme. Meni je jako žao što nisam mnogo ranije prestala, a pušila sam ko dva turčina, evo već punih 7 godina nisam ni pomislila da zapalim.
Od stresa možeš i da dobiješ i da prestane ciklus.16. Mi je dan ciklusa i ja dobila opet.
Jel moguce od stresa?
Ne, ne pušim ni to evo 4 godine, ali u odnosu na obične cigarete jeste ostavljanje jer možeš da pušiš e.cigaru sa 0% nikotina.Pa ti pusis elektronske
To nije ostavljanje
Što čekaš oktobar idi kod ginekologa nemoj da čekaš ništaI planirala sam godisnji pregled sad u oktobru.
Ne, ne pušim ni to evo 4 godine, ali u odnosu na obične cigarete jeste ostavljanje jer možeš da pušiš e.cigaru sa 0% nikotina.
Niue ovulacija, ovo je prava mecaJesi sigurna da je meca, da nije od ovulacije jedan dan onako blago krvarenje?
Naravno da je od stresa sve moguce
Ne mogu sada, ne mogu kako i zasto ali ne moguŠto čekaš oktobar idi kod ginekologa nemoj da čekaš ništa
Pojma nemam ima na temi o e.cigareti, znam samo da sam kupivala ulje Ry4 i da nema apsulitno nikakvog mirisa. Ovo za cigaru ako se setim javljam, mada se više ne prodaje kod nas, komšinica koja je prepla na to na moj nagovor mi je to rekla.Koje si elektronske pušila?
То ти је неки мали хормонски дисбаланс. Видећеш.Niue ovulacija, ovo je prava meca
Pojma nemam ima na temi o e.cigareti, znam samo da sam kupivala ulje Ry4 i da nema apsulitno nikakvog mirisa. Ovo za cigaru ako se setim javljam, mada se više ne prodaje kod nas, komšinica koja je prepla na to na moj nagovor mi je to rekla.