pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.451
i ja razmišljam o tome a u pixli već 4 pikavca od jutros
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kasno si ustaoi ja razmišljam o tome a u pixli već 4 pikavca od jutros
Које су то паковане палачинке?
Nisu vise 100's?Kad smo kod cigareta, pušiću dok me zdravlje služi. Uživam u tome. Jutros je bila samo jedna. Pristojno sam smanjila kako je bilo ranije.
Ima u Delti velika Teraniva, a zaviri u Tako oni isto imaju pamučnu garderobu i fine popuste.Zasto su ubili teranovu u knezude mi sirotinja da se oblacimo sad
Otvorice caliope, ok je i on, ali za moj ukus je teranova bolja
Zasto su ubili teranovu u knezude mi sirotinja da se oblacimo sad
Otvorice caliope, ok je i on, ali za moj ukus je teranova bolja
palacinke koje ti serviraju u masniciКоје су то паковане палачинке?
Ima i caliope pamuka leti, za zimske stvari kuburicaliope je krcat plastikom
teranova ima vise pamucnih stvari
Znam vidjala sam ali ima vise sisntetike u njima nego u ternovinimKod kineza
Bez zezanja, ja sam provalila neke pamučne majice tipa 300-400-500 dinara su, kako koja... Imam ih u svim mogućim bojama (i nijansama), deri-peri varijanta, niti su izbledele, niti su se isteglile (imaju 5% elastin, ostalo pamuk), debelo tkanje. Npsim ih i na treninge i kao elegantnu varijantu, idu uz sev živo od garderobe.
teranova je za klinke .. ti si vec zrela zenaIma i caliope pamuka leti, za zimske stvari kuburi
Ali modeli su za mene vise u teranovi po ukusu
Hbt sad necu imati drugu nego na uscu samo, a ova u knezu mi je zgodna blizu a velika
Ima i caliope pamuka leti, za zimske stvari kuburi
Ali modeli su za mene vise u teranovi po ukusu
Hbt sad necu imati drugu nego na uscu samo, a ova u knezu mi je zgodna blizu a velika
To ti kazemOd tih "marki za sirotinju" Teranova jeste najbolja.
On retko kad ima pamucne bejzik stvarijel i njujorker plastika?
Za tetkeH&M je bolji![]()
U odnosu na nju jorker rekla bih da je him bolji dostaZa tetke
Nisu duxevi, imam par, jesu fazon dresovi, al to odmah i vidiš, bez da pipaš ili gledaš deklarazziju.jel i njujorker plastika?