moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ležimo naplažu.
Ukočih se potrbuške naležaljku.
Izio sam jedan sladoled prevaru.
Oblačno je al je lepo.
Ukočih se potrbuške naležaljku.
Izio sam jedan sladoled prevaru.
Oblačno je al je lepo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, pogresila sam smajli, htela sam tuznog...zao mi je .... nadam se da ce Kali biti dobro.kali ima ispad u funkciji bubrega
na teapiji je azodyla i ipakitina
danas joj se pogorsalo..pocela je da kaslje kao nekada moj staford kad joj se punila srcana kesa vodom
ceo dan podize glavu pokusavajuci da udahne
cekam da veterinar zavrsi sa operacijom pa da je vodim
ako ne mogu da joj pomognu, ja vise nemam snage za lose vesti..osecam da cu da se polomim
Држи се, Дивка, Кали је велика девојка, биће доброkali ima ispad u funkciji bubrega
na teapiji je azodyla i ipakitina
danas joj se pogorsalo..pocela je da kaslje kao nekada moj staford kad joj se punila srcana kesa vodom
ceo dan podize glavu pokusavajuci da udahne
cekam da veterinar zavrsi sa operacijom pa da je vodim
ako ne mogu da joj pomognu, ja vise nemam snage za lose vesti..osecam da cu da se polomim
sad sam se vratilaДржи се, Дивка, Кали је велика девојка, биће добро![]()
То ми је тек слаба страна...значи, ипак сам ја нека генетска грешка, као што сам и сумњала све ово време.I horoskop.
Nemoj da plačeš.sad sam se vratila
radili su rtg i ekg i uz srca
ima bronhitis, dobila je uz terapiju za bubrege koju pije poslednjih sedam dana i antibiotike
samo da je srce u redu..sa ovim cemo da se izborimo lakse nadam se
kod veta sam se prvo izvikala kad je pitala da nije to mozda zbgo njenog viska kilograma, pa sam plakala kao kisa
drugari, ja sam pukla
Мени њена Кали уопште није дебела, болесна је била, мање се кретала, али је и даље прелепа.Nemoj da plačeš.
Moja drugarica svakog svog psa ugoji maksimalno, a svi su joj dugovečni i pametni, samo što ne progovore.
Издржаћете вас две и овоsad sam se vratila
radili su rtg i ekg i uz srca
ima bronhitis, dobila je uz terapiju za bubrege koju pije poslednjih sedam dana i antibiotike
samo da je srce u redu..sa ovim cemo da se izborimo lakse nadam se
kod veta sam se prvo izvikala kad je pitala da nije to mozda zbgo njenog viska kilograma, pa sam plakala kao kisa
drugari, ja sam pukla
Znam Kali pa se i čudim kako je to debela kad nije, ali šta znam, možda ta vrsta pasa treba da bude mnogo mršava, ne razumem se u tu problematiku.Мени њена Кали уопште није дебела, болесна је била, мање се кретала, али је и даље прелепа.
Срећа што не пуши, вет би можда питала да није од цигара...
kali se jeste ugojila, nikad nije bila vecaМени њена Кали уопште није дебела, болесна је била, мање се кретала, али је и даље прелепа.
Срећа што не пуши, вет би можда питала да није од цигара...
И да јесте тако, вет зна колико су власници везани за животињу и мисле јој најбоље, и у тренуцима кад је пас болестан ти помињеш власнику да можда само није водио бригу о њему како треба...Znam Kali pa se i čudim kako je to debela kad nije, ali šta znam, možda ta vrsta pasa treba da bude mnogo mršava, ne razumem se u tu problematiku.
ma oni su stvarno dobri veterinari, ali ovo je bio bas glup komentarИ да јесте тако, вет зна колико су власници везани за животињу и мисле јој најбоље, и у тренуцима кад је пас болестан ти помињеш власнику да можда само није водио бригу о њему како треба...
mene penisi ne zanimaju, ali horoskop mi ne dirajteI horoskop.
Не сумњам да су добри, али мало такта није на одмет.ma oni su stvarno dobri veterinari, ali ovo je bio bas glup komentar
nije njen glavni problem kilaza, nego bubrezi zbog babezije od prosle godine
Otkad me je Jupiter zayebo, izneverio, astrologiju ne priznajem!mene penisi ne zanimaju, ali horoskop mi ne dirajte
Ти да ћутиш, ретроградни Меркуреmene penisi ne zanimaju, ali horoskop mi ne dirajte
i sad je nesto retrogradnoТи да ћутиш, ретроградни Меркуре
Кад год чујем или прочитам, сетим се тебе...
Немој више, ко Бога те молим...остави ми наду да ће некада, чак у скорије време бити боље.i sad je nesto retrogradno
neki dzumbus od planeta
to moze da nam kaze neko ko ozbiljnije prati nebeski svod
kad nije? : )))i sad je nesto retrogradno
neki dzumbus od planeta
to moze da nam kaze neko ko ozbiljnije prati nebeski svod