Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kali se jeste ugojila, nikad nije bila veca
mi od marta uopste ne setamo
prvo zbog mene, pa zbog vrucine, sad zbog nje jer joj nije dobro
kad je cerka odvela dok sma ja bila bolesna pre nedelju dana, imala je 65kg
previse
i onda smo je prebacile na metabolicku hranu i skinula je za 7 dana 5 kg
skinuce jos, ali nije to razlog ovakvog njenog disanja
poznajem svog psa
bas mi je bilo tesko i izvikala sam se jer sam se osetila kao psiho koji eto izmislja
ne izmisljam, pas ima neki problem
eto, bronhitis

Divka, da li joj je rađen test na srčanog crva?

Divka, da li joj je rađen test na srčanog crva?
Jeste, pod zastitom je ona stalno
Sa srcem je sve u redu
Ovo je neki brinhitis koji traje, jer i cerki kad bih rekla da cudno dise govorila mi je da preterujem i da samo hrce
Kali razbija kako hrce, ali ovaj zvuk je nesto sto se cuje u tom hrkanju kao ispad iz ritma
I vidim po psu da joj nije dobro
Nije zalajala mesec dana
Ja sam imala virusni bronhitis do skoro i grozn je osecaj kad dises, a u grudima ti sve skripi..i kad udahnes i kad izdises
I iskasljala sam boga oca, a ona ne moze da iskasljava
Sinoc je dobila prvu dozu antibiotika i nadam se da ce da bude dobro

Vratila se sa Kliničkog, završila trijažni pregled i zakazaše mi snimanje petCT za 20-ak dana, što i nije tako strašno kako sam se nadala.

Začudili su se koliko sam svega primila, a da ništa nije dalo rezultate. Snimiće mi celo telo sem glave, taman da vidimo ima li ih još negde i zašto me boli noga, evo dobra 3 meseca.
Tako, kako bilo da bilo, biće dobro jer sam ja tako odlučila 🤷🍀🥰

sad sam se vratila
radili su rtg i ekg i uz srca
ima bronhitis, dobila je uz terapiju za bubrege koju pije poslednjih sedam dana i antibiotike
samo da je srce u redu..sa ovim cemo da se izborimo lakse nadam se
kod veta sam se prvo izvikala kad je pitala da nije to mozda zbgo njenog viska kilograma, pa sam plakala kao kisa
drugari, ja sam pukla
nadam se i želim da Kali bude dobro...izdržace ona :heart:

@limunada
Di si, u moolju? El plivaš?

Obavezno poseti manastir Savinu. Istorija, fin muzej, krst Sv.Save..dobro, kupio sam med, lozu i vino : )
Sad je malo bolje...nasli smo fino mjesto.Mada je i dalje guzva nesnosna.Sinoc se cak udvostrucila u odnosu na prethodne dane.
Danas neki vjetar tuče,ali je more toplo.
Bila sam u manastiru Savini,zaista lijepo mjesto sa divnim pogledom.
Veceras idem u akciju istrazivanja dalje okoline.🙂

Vratila se sa Kliničkog, završila trijažni pregled i zakazaše mi snimanje petCT za 20-ak dana, što i nije tako strašno kako sam se nadala.

Začudili su se koliko sam svega primila, a da ništa nije dalo rezultate. Snimiće mi celo telo sem glave, taman da vidimo ima li ih još negde i zašto me boli noga, evo dobra 3 meseca.
Tako, kako bilo da bilo, biće dobro jer sam ja tako odlučila 🤷🍀🥰
Znači brzo ćeš kod djece. :heart:

@Red како је малиша, ништа не причаш?
Bolje je, nema danas temp, malo kašlje, ali sve u granicama normale. Rezultati krvi su pokazali da verovatno ima nasleđenu talasemiju, treba da pogleda dečiji hematolog, ali ništa hitno, nije ugrožen, ima je oduvek izgleda. E sad, dečiji hematolog gde ima u državnoj ustanovi, to tek treba da otkrijem.

Bolje je, nema danas temp, malo kašlje, ali sve u granicama normale. Rezultati krvi su pokazali da verovatno ima nasleđenu talasemiju, treba da pogleda dečiji hematolog, ali ništa hitno, nije ugrožen, ima je oduvek izgleda. E sad, dečiji hematolog gde ima u državnoj ustanovi, to tek treba da otkrijem.
Шта је то, први пут чујем?
Добро да нема више температуру :heart:

• Voli
Reactions: Red
Vidi u Institutu majka i dete. Biće on dobro, duša mala.

• Voli
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back